Hallitus 2019

Sosiaalitieteiden klubin hallitus valitaan vuosittain demokraattisesti syyskokouksessa, joka pidetään perinteisesti loka-marraskuussa. Hallituslaisiksi voivat hakea ainejärjestön jäsenet. Tällä hetkellä hallituksessa on 13 jäsentä ja kolme varajäsentä. Kokoukset ovat avoimia, ja jokainen on tervetullut seuraamaan kokousta. Hallituksen jäsenet löydät tältä sivulta, hallituksen ja jäsenten yhteystiedot löytyvät ”yhteystiedot”- osiosta.

Amanda Nousiainen – puheenjohtaja:

Puheenjohtajana tärkein tehtäväni on hoitaa hallituksen byrokraattiset asiat sekä kokousten valmistelu ja pitäminen, jotta muut hallituslaiset voivat keskittyä omien pestiensä hommiin. Puheenjohtajana tiedän missä mennään ja pidän hallituksen tekemisen paketissa, eli hahmotan kokonaiskuvan hallituksen toiminnasta. Pyrin siis tukemaan hallituksen mahdollisimman sujuvaa ja hauskaa tekemistä, jotta vuodesta tulisi mahtava niin jäsenistölle kuin hallitustoimijoillekin. Olen helposti lähestyttävä tyyppi, joten jos jokin asia painaa koskien hallituksen toimintaa, niin ota ihmeessä yhteyttä!

Lotta Nurola – varapuheenjohtaja:

Olen Lotta, 22-vuotias sosiaalityön toisen vuoden opiskelija. Olen paljasjalkainen turkulainen, joka on kuitenkin viettänyt suurimman osan elämästään muualla. Ainejärjestötoimintaan hurahdin fuksivuonna – on parasta tehdä kivoja juttuja porukalla ja tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Varapuheenjohtajana tehtäväni on olla puheenjohtaja Amandan luottohenkilö ja tuki kaikessa. Pidän huolta, että Sosiaalitieteiden klubin asiat sujuvat niin kuin niiden pitää. Tehtävänäni on myös ottaa vastuu esimerkiksi kokouksista puheenjohtajan ollessa estyneenä.

Aki Raittila – sihteeri:

Sihteerinä tehtäväni on kirjata kokouspöytäkirjaan kokouksessa tehdyt päätökset ja muut konkreettiset asiat, sekä pitää huoli siitä, että pöytäkirjat tulevat tarkastetuiksi. Minulta voi siis tarkistaa jos jokin asia meni kokouksessa ohi – tai sitten minä olen se, joka tuplatarkistaa asioita ja soittelee perään. Ihmisen muisti voi olla valikoiva, mutta pöytäkirjat eivät unohda. Lisäksi toimin kulttuurivastaavan roolissa, jossa tehtävänäni on järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ja ekskursioita kulttuurinnälkäisten opiskelijatovereideni iloksi.

Jenni Mäkisalo – taloudenhoitaja:

Taloudenhoitajana tällä kaudella hengailee tämmöinen murteella vääntävä karjalainen! Pyörittelen klubin raha-asioita ja pidän huolta siitä, että esimerkiksi laskut ja sitsit maksetaan ajallaan. Toimin myös vallankumousagitaattorina, eli jos hallituksen toiminta mielestänne tökkii, ottakaa yhteyttä! Kampusalueella liikun säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta aina saa repäistä hihasta tai laittaa sähköpostia, jos mikä tahansa asia mietityttää.

Koulutuspoliittiset vastaavat:

Janina Savolainen:

Heips, olen Janina, toisen vuoden sosiaalityön opiskelija. Olen kotoisin Kanta-Hämeen Tammelasta. Olen yksi ainejärjestömme kolmesta koulutuspoliittisesta vastaavasta. Koulutuspoliittisena vastaavana yksi päätehtävistäni on tuoda opiskelijoiden ääni kuuluviin erilaisissa oppiaineidemme ja laitoksemme kokouksissa. Tehtävääni kuuluu myös koulutuspoliittisista asioista tiedottaminen. Kopona minun päävastuualueeseeni kuuluu sosiaalityön tutkinnon asiat. Tulkaa rohkeasti jututtamaan meitä kopoja ja jakamaan ajatuksianne 😊

Jenna Huisman:

Olen Jenna, Turkuun soluttautunut (umpikiero, viäräleukainen ja leppoisa) savolainen, ja kolmannen vuoden sosiaalipolitiikan opiskelija. Toimin Janinan ja Kirstin tapaan ainejärjestön koulutuspoliittisena vastaavana; huolehdin siis siitä, että opiskelijoiden näkökulma on edustettuna koulutusasioissa, ja osallistun koulutuspoliittisista asiosta tiedottamiseen. Vastaan yhdessä Kirstin kanssa sosiaalitieteiden kanditutkintoa ja maisterivaiheen sosiaalitieteiden opintoja koskevista asioista. Mikäli jokin opintoihin liittyvä asia askarruttaa tai herättää mielipiteitä, tule ihmeessä nykäisemään hihasta tai laita sähköpostia! 🙂 Kopoina arvostamme kaikenlaista palautetta. Koulutuspoliittisten asioiden ohella toimin myös hallituksen kv-vastaavana, eli sosiaalitieteiden vaihto-opiskelijoita koskevat asiat ovat vastuualuettani.

Kirsti Sippel:

Hei, olen Kirsti, Skotlannin sateisten nummien kautta Turun yliopistoon eksynyt sosiologian maisterivaiheen opiskelija. Toimin tänä vuonna Sosiaalitieteiden klubin koulutuspoliittisena vastaavana vastuualueenani sosiaalitieteiden kandi- ja maisteriopinnot. Pestissäni toimin linkkinä opetushenkilökunnan ja opiskelijoiden välillä varmistaen, että opiskelijoiden ääni kuuluu niin tutkintokokonaisuuksien kuin yksittäistenkin kurssien suunnittelussa. Minuun saa olla sähköpostitse yhteydessä kaikkiin koulutuspoliittisiin asioihin liittyvissä tilanteissa! 😊 Koulutuspolitiikan lisäksi toimin Westermarck-seuran hallituksessa turkulaisten sosiaalitieteilijöiden edustajana.

Eveliina Kunttu – Index-vastaava, häirintäyhdyshenkilö:

Index-vastaavana toimin myös Indexin hallituksessa ja pidän huolen, että Indexissä ollaan perillä, mitä meidän ainejärjestössä tapahtuu ja meillä mitä Indexissä tapahtuu. Olen kotoisin Lappeenrannasta ja muutaman Helsingissä vietetyn vuoden jälkeen opiskelu toi minut syksyllä 2017 Turkuun. Olen ajankohtaisohjelmadiggari, ahkera twiittaaja ja kulttuuria rakastava hyggeilijä. Häirintäyhdyshenkilönä ja yhdenvertaisuusvastaavana tehtäväni on toimia tukihenkilönä, jonka puoleen voit kääntyä jos koet tulleesi epätasa-arvoisesti kohdelluksi, kiusatuksi tai häirityksi yliopistomaailmassa. Häirintäyhdyshenkilöä sitoo vaitiolovelvollisuus, joten yhteyden ottaminen ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Tule rohkeasti juttelemaan tai lähetä meiliä!

Franseska Kärkkäinen – SYY-vastaava, häirintäyhdyshenkilö:

Olen ihmisenä puhelias, luova ja aurinkoinen persoona, joka pyrkii tekemisellään positiivisuuteen. Hallituksen SYY-vastaavana toimin linkkinä meidän oman ainejärjestömme hallituksen ja SYY Turun hallituksen välillä. Tehtäväni on siis informoida molempia hallituksia järjestöjen toiminnasta ja lisäämään ainejärjestössämme tietoisuutta SYY:n olemassaolosta. Olen myös Sosiaalitieteiden klubin hallituksen yksi kahdesta häirintäyhdyshenkilöstä ja yhdenvertaisuusvastaavasta. Tehtäväni on olla opiskelijoille tukihenkilö, jolle voi tulla puhumaan, jos jokin asia vaivaa, tai on kokenut joutuneensa yliopistoelämässä esimerkiksi kiusaamisen tai muun häirinnän kohteeksi. Minulla on myös aiheeseen liittyvä vaitiolovelvollisuus, joten kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Olen luonteeltani avoin, helposti lähestyttävä ja hyvä keskustelija, joten voi tulla ihan vapaasti juttelemaan tarpeen mukaan.

Inka Elomaa – viestintä- ja markkinointivastaava:

Hei, Olen kokematon mutta innokas ainejärjestötoimija ja jo turkulaistunut haihattelija Myllykoskelta! Tykkään pitkistä aamupaloista, musiikista, lukemisesta ja koirista. Todennäköisimmin minut löytää Maccikselta, Assarilta tai päikkäreiltä ainejärjestöhuoneella- toki silloin tällöin saatan eksyä edun kirjastolle opiskelemaan. Jos et kuitenkaan ymmärrettävistä syistä jaksa lähteä etsimään minua ympäri kampusta, minut tavoittaa parhaiten sähköpostin välityksellä. Viestintä- ja markkinointivastaavana tehtäviini kuuluu sähköpostilistan ylläpito, viikkomailien koonti ja lähettäminen, somekanavien ylläpito sekä näiden nettisivujemme ylläpito. Mikäli sinulla on viestintään tai tiedottamiseen liittyviä kysymyksiä tai ehdotuksia, ota reippaasti yhteyttä!

Emmi Lundán  – sosiaalipoliittinen, hyvinvointi- ja liikuntavastaava:

Tämän vuoden sopon taustalta löytyy kiltti, ahkera ja herkästi innostuva vuoden 2018 fuksi. Jos Pubia tai Edun kirjastoa ei lasketa, vietän aikaani ulkona liikkuen, epäsäännöllisesti urheillen tai silmät naulittuna suoratoistopalveluihin. Sosiaalipoliittisena-, hyvinvointi- ja liikuntavastaavana pidän huolen jäsenistön sosiaalipoliittisesta tiedottamisesta ja hyvinvoinnista. Tarkoitukseni on tuottaa monipuolisesti hyvinvointia ainejärjestömme jäsenille erilaisen toiminnan kautta ja välittää eteenpäin tietoa opiskelijoita koskevasta sosiaalipolitiikasta. Tulette siis kuulemaan minusta sosiaalipoliittisten muutosten ja hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyvien tapahtumien myötä!

Tapahtumavastaavat:

Veera Virtanen:

Tapahtumavastaavana tehtääviini kuuluu Sosiaalitieteiden klubin tapahtumien järjestäminen yhdessä Innan kanssa. Pyrin järjestämään ainejärjestöllemme ikimuistoisia juhlatapahtumia läpi vuoden. Jos on uusia ideoita, niin rohkeasti vaan ehdottamaan!

Inna Antikainen:

Olen ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija kotoisin Naantalista! Intohimoihini kuuluvat esimerkiksi kaikennäköinen luonnossa tapahtuva urheilu, klassikkokirjojen läpikahlaaminen, sekä vesiväreillä säheltäminen aina silloin tällöin.Tapahtumavastaavana oma vastuualueeni kattaa kaikennäköisten uusien sekä perinteisempienkin tapahtumien järjestäminen. Tarkoituksenani on varmistaa, että jäsenistöllämme pysyy mieli virkeänä yliopistoelämän vaativissa pyörteissä. Vinkatkaa, jos mieleen pulpahtaa jokin mahtava tapahtumaidea!

Varajäsenet:

Aino-Maria Pusa:

Varajäsenenä autan kaikessa missä apua tarvitaan. Toimin myös tuutorvastaavana, eli linkkinä tuutoreiden ja hallituksen välillä. Tykkään olla perillä kaikista mahdollisista asioista, ja tässä pestissä voikin tietää kaikesta vähän jotain. Toinen asia mistä tykkään on lautapelit, eli vinkatkaa minulle jos kiinnostusta hengailuiltamaan vaikkapa lautapelien merkeissä.

Helena Toivonen:

Moi! Olen 22-vuotias sosiaalityön kolmannen vuoden opiskelija. Varajäsenenä olen auttamassa hallitusta kaikessa mahdollisessa, missä vain apua kaivataan. Toimin myös Talentia-vastaavana, eli linkkinä sosiaalialan ammattijärjestön ja Sosiaalitieteiden klubin välillä.

Anna Kuusela:

Toimin tämän vuoden hallituksessa varajäsenenä ja ekskursio-vastaavana. Varajäsenenä pyrin ensisijaisesti olemaan muulle hallitukselle avuksi sen, minkä kevään vaihto-opiskeluiltani etänä kykenen. Syksyksi palaan taas Turkuun fyysisesti kokoustamaan. Ekskursio-vastaavana toiveenani olisi toteuttaa Sosiaalitieteiden klubin ensimmäinen ekskursio ikinä. Reissun suunnittelu alkaakin jo omalla reissullani. Jännittävää kevättä ja koko vuotta 2019 koko jäsenistölle!

Kunniamaininta: 

Jorge – Sosiaalitieteiden Klubin virallinen saukko

Tehtäväni on pääasiassa vain esittää oikeata saukkoa sekä toimia Sosiaalitieteiden Klubin epävirallisena pirtsakkana maskottina. Minut löytää useimmiten ainejärjestöhuoneelta, mutta syksyisin vierailen myös Aurinkolahdessa, jossa osallistun nuorten jäsenten kanssa erilaisiin aktiviteetteihin. Saukkona toimimisessa kaikkein parasta on se, ettei tarvitse tehdä juuri mitään.

”Jorge hei, kantsisko sun käydä testauttaa sukupuolitaudit??”

”Muistelen lämmöllä eroottisia hetkiämme saaristolaiturilla, oi sydämeni käpy. Olimme kuin laivat yössä, eikä intohimomme voinut kestää, mutta annoit minulle rohkeutta fuksivuoteen ja uskoa itseeni.”

”Jos voisin kaiken sulle antaa, sen tekisin.”