Hallitus 2019

Sosiaalitieteiden klubin hallitus valitaan vuosittain demokraattisesti syyskokouksessa, joka pidetään perinteisesti loka-marraskuussa. Hallituslaisiksi voivat hakea ainejärjestön jäsenet. Tällä hetkellä hallituksessa on 13 jäsentä ja kolme varajäsentä. Kokoukset ovat avoimia, ja jokainen on tervetullut seuraamaan kokousta. Hallituksen jäsenet löydät tältä sivulta, hallituksen ja jäsenten yhteystiedot löytyvät ”yhteystiedot”- osiosta.

Oikealla Amanda Nousiainen, pj, vasemmalla Lotta Nurola, vpj

Amanda Nousiainen – puheenjohtaja:

Puheenjohtajana tärkein tehtäväni on hoitaa hallituksen byrokraattiset asiat sekä kokousten valmistelu ja pitäminen, jotta muut hallituslaiset voivat keskittyä omien pestiensä hommiin. Puheenjohtajana tiedän missä mennään ja pidän hallituksen tekemisen paketissa, eli hahmotan kokonaiskuvan hallituksen toiminnasta. Pyrin siis tukemaan hallituksen mahdollisimman sujuvaa ja hauskaa tekemistä, jotta vuodesta tulisi mahtava niin jäsenistölle kuin hallitustoimijoillekin. Olen helposti lähestyttävä tyyppi, joten jos jokin asia painaa koskien hallituksen toimintaa, niin ota ihmeessä yhteyttä!

Amandalla on ihanan rakastava ote johtamiseen ja hän saa kaikki tuntemaan itsensä tärkeäksi osaksi hallitusta.

Amanda on kova ja vakaa kuin kivi, jonka käsiin soisin kaikki pidettävät narut!

Amanda tietää kaiken diplomatiasta, kompromisseista ja arkijärjestä! (Otin muistiinpanoja)

Lotta Nurola – varapuheenjohtaja, häirintäyhdyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava:

Olen Lotta, 22-vuotias sosiaalityön toisen vuoden opiskelija. Olen paljasjalkainen turkulainen, joka on kuitenkin viettänyt suurimman osan elämästään muualla. Ainejärjestötoimintaan hurahdin fuksivuonna – on parasta tehdä kivoja juttuja porukalla ja tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Varapuheenjohtajana tehtäväni on olla puheenjohtaja Amandan luottohenkilö ja tuki kaikessa. Pidän huolta, että Sosiaalitieteiden klubin asiat sujuvat niin kuin niiden pitää. Tehtävänäni on myös ottaa vastuu esimerkiksi kokouksista puheenjohtajan ollessa estyneenä.

Lotta aina haluaa auttaa kaikkia ja varmistaa, että kaikilla on hyvä fiilis!

Lotta on järjestelmällinen, aikaansaava ja aina niin ystävällinen!

Best ja ihana Lottis <3


Aki Raittila – sihteeri:

Sihteerinä tehtäväni on kirjata kokouspöytäkirjaan kokouksessa tehdyt päätökset ja muut konkreettiset asiat, sekä pitää huoli siitä, että pöytäkirjat tulevat tarkastetuiksi. Minulta voi siis tarkistaa jos jokin asia meni kokouksessa ohi – tai sitten minä olen se, joka tuplatarkistaa asioita ja soittelee perään. Ihmisen muisti voi olla valikoiva, mutta pöytäkirjat eivät unohda. Lisäksi toimin kulttuurivastaavan roolissa, jossa tehtävänäni on järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ja ekskursioita kulttuurinnälkäisten opiskelijatovereideni iloksi.

Aki on kriittinen, järjestelmällinen ja superhauska, myös erittäin hyvä sihteeri.

Kulttuurivastaavana Akilla on myös näkemystä ja ideoita jäsenistön sielun ravitsemiseksi

Akilla on harvinainen ominaisuus olla oma itsensä, joka on kaikinpuolin erittäin hyvä tyyppi!

Jenni Mäkisalo – taloudenhoitaja:

Taloudenhoitajana tällä kaudella hengailee tämmöinen murteella vääntävä karjalainen! Pyörittelen klubin raha-asioita ja pidän huolta siitä, että esimerkiksi laskut ja sitsit maksetaan ajallaan. Toimin myös vallankumousagitaattorina, eli jos hallituksen toiminta mielestänne tökkii, ottakaa yhteyttä! Kampusalueella liikun säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta aina saa repäistä hihasta tai laittaa sähköpostia, jos mikä tahansa asia mietityttää.

Jenni on meidän hallituksen emäntä, pelkkää rakkautta!

Istuu sosklubin rahakirstun päällä ja hallinnoi rahavarantoja jämäkällä ja karjalaisen levveellä otteella!

Jenni on ihanan lempeä, mutta ei mikään tossu: tarvittaessa hänen suustaan kuuluu jämäkkä “eläpä huua miulle.”

Koulutuspoliittiset vastaavat:


Janina Savolainen:

Heips, olen Janina, toisen vuoden sosiaalityön opiskelija. Olen kotoisin Kanta-Hämeen Tammelasta. Olen yksi ainejärjestömme kolmesta koulutuspoliittisesta vastaavasta. Koulutuspoliittisena vastaavana yksi päätehtävistäni on tuoda opiskelijoiden ääni kuuluviin erilaisissa oppiaineidemme ja laitoksemme kokouksissa. Tehtävääni kuuluu myös koulutuspoliittisista asioista tiedottaminen. Kopona minun päävastuualueeseeni kuuluu sosiaalityön tutkinnon asiat. Tulkaa rohkeasti jututtamaan meitä kopoja ja jakamaan ajatuksianne 😊

Janina on joustava yhteistyökumppani, jonka kanssa hommat sujuvat!

Janina on niin herttainen ja ihana ihminen, mutta tarpeen tullessa myös erittäin voimakas ja sisukas tyyppi!

Janina tuntuu kaverilta jo ennen esittäytymistä! En heti keksi yhtä helposti lähestyttävää ihmistä.

Jenna Huisman:

Olen Jenna, Turkuun soluttautunut (umpikiero, viäräleukainen ja leppoisa) savolainen, ja kolmannen vuoden sosiaalipolitiikan opiskelija. Toimin Janinan ja Kirstin tapaan ainejärjestön koulutuspoliittisena vastaavana; huolehdin siis siitä, että opiskelijoiden näkökulma on edustettuna koulutusasioissa, ja osallistun koulutuspoliittisista asiosta tiedottamiseen. Vastaan yhdessä Kirstin kanssa sosiaalitieteiden kanditutkintoa ja maisterivaiheen sosiaalitieteiden opintoja koskevista asioista. Mikäli jokin opintoihin liittyvä asia askarruttaa tai herättää mielipiteitä, tule ihmeessä nykäisemään hihasta tai laita sähköpostia! 🙂 Kopoina arvostamme kaikenlaista palautetta. Koulutuspoliittisten asioiden ohella toimin myös hallituksen kv-vastaavana, eli sosiaalitieteiden vaihto-opiskelijoita koskevat asiat ovat vastuualuettani.

Jenna on mielenkiintoinen yhdistelmä älyä ja hassuttelua – syväluotaavista ajatuksista Jenna siirtyy saumattomasti läpänheittoon ja yleiseen höpsöttelyyn!

Jenna saa olon tervetulleeksi ja sitä piirrettä tarvitaan yliopistomaailman jokaisella osa-alueella!

Jenna on rehellinen ja aito persoona, jonka kanssa on hauska viettää aikaa!

Kirsti Sippel:

Hei, olen Kirsti, Skotlannin sateisten nummien kautta Turun yliopistoon eksynyt sosiologian maisterivaiheen opiskelija. Toimin tänä vuonna Sosiaalitieteiden klubin koulutuspoliittisena vastaavana vastuualueenani sosiaalitieteiden kandi- ja maisteriopinnot. Pestissäni toimin linkkinä opetushenkilökunnan ja opiskelijoiden välillä varmistaen, että opiskelijoiden ääni kuuluu niin tutkintokokonaisuuksien kuin yksittäistenkin kurssien suunnittelussa. Minuun saa olla sähköpostitse yhteydessä kaikkiin koulutuspoliittisiin asioihin liittyvissä tilanteissa! 😊 Koulutuspolitiikan lisäksi toimin Westermarck-seuran hallituksessa turkulaisten sosiaalitieteilijöiden edustajana.

Kirsti on älykäs ja huumorintajuinen tyyppi, joka antaa parhaita neuvoja!

Kaikki kunnioittavat ja kuuntelevat todella tarkasti, mitä Kirstillä sanottavaa, hän on erittäin luotettava ja ystävällinen.

Kirstin hiukset näyttää aina kadehdittavan hyvältä.

Eveliina Kunttu – Index-vastaava:

Index-vastaavana toimin myös Indexin hallituksessa ja pidän huolen, että Indexissä ollaan perillä, mitä meidän ainejärjestössä tapahtuu ja meillä mitä Indexissä tapahtuu. Olen kotoisin Lappeenrannasta ja muutaman Helsingissä vietetyn vuoden jälkeen opiskelu toi minut syksyllä 2017 Turkuun. Olen ajankohtaisohjelmadiggari, ahkera twiittaaja ja kulttuuria rakastava hyggeilijä. Häirintäyhdyshenkilönä ja yhdenvertaisuusvastaavana tehtäväni on toimia tukihenkilönä, jonka puoleen voit kääntyä jos koet tulleesi epätasa-arvoisesti kohdelluksi, kiusatuksi tai häirityksi yliopistomaailmassa. Häirintäyhdyshenkilöä sitoo vaitiolovelvollisuus, joten yhteyden ottaminen ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Tule rohkeasti juttelemaan tai lähetä meiliä!

Even kapasiteetti tuntuu taipuvan moneen! Hän on ihailtavan paljon valmis tekemään ja toimimaan yhteiseksi hyväksi.

Even intohimo eduskunnan istuntoihin on kadehdittavaa

Evellä on ihana asiantunteva ote tekemiseen!

Franseska Kärkkäinen – SYY-vastaava, häirintäyhdyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava:

Olen ihmisenä puhelias, luova ja aurinkoinen persoona, joka pyrkii tekemisellään positiivisuuteen. Hallituksen SYY-vastaavana toimin linkkinä meidän oman ainejärjestömme hallituksen ja SYY Turun hallituksen välillä. Tehtäväni on siis informoida molempia hallituksia järjestöjen toiminnasta ja lisäämään ainejärjestössämme tietoisuutta SYY:n olemassaolosta. Olen myös Sosiaalitieteiden klubin hallituksen yksi kahdesta häirintäyhdyshenkilöstä ja yhdenvertaisuusvastaavasta. Tehtäväni on olla opiskelijoille tukihenkilö, jolle voi tulla puhumaan, jos jokin asia vaivaa, tai on kokenut joutuneensa yliopistoelämässä esimerkiksi kiusaamisen tai muun häirinnän kohteeksi. Minulla on myös aiheeseen liittyvä vaitiolovelvollisuus, joten kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Olen luonteeltani avoin, helposti lähestyttävä ja hyvä keskustelija, joten voi tulla ihan vapaasti juttelemaan tarpeen mukaan.

Franseskaan kannattaa kaikkien tutustua! Hän on niin kirjava ja ihana persoona, josta riittää kaveria monelle.

Franseskan huoleton ja iloinen olemus piristää aina!

The one and only Cheska!

Inka Elomaa – viestintä- ja markkinointivastaava:

Hei, Olen kokematon mutta innokas ainejärjestötoimija ja jo turkulaistunut haihattelija Myllykoskelta! Tykkään pitkistä aamupaloista, musiikista, lukemisesta ja koirista. Todennäköisimmin minut löytää Maccikselta, Assarilta tai päikkäreiltä ainejärjestöhuoneella- toki silloin tällöin saatan eksyä edun kirjastolle opiskelemaan. Jos et kuitenkaan ymmärrettävistä syistä jaksa lähteä etsimään minua ympäri kampusta, minut tavoittaa parhaiten sähköpostin välityksellä. Viestintä- ja markkinointivastaavana tehtäviini kuuluu sähköpostilistan ylläpito, viikkomailien koonti ja lähettäminen, somekanavien ylläpito sekä näiden nettisivujemme ylläpito. Mikäli sinulla on viestintään tai tiedottamiseen liittyviä kysymyksiä tai ehdotuksia, ota reippaasti yhteyttä!

Inka on hyväntahtoinen tyyppi, jolla on jalat maassa ja pää pilvissä.

Inka on kaikkien kaveri, ja hänen kanssaan voi keskustella mistä vain.

Herttainen + cool = Inka. Harvinainen yhdistelmä, joka todellakin toimii!

Emmi Lundán  – sosiaalipoliittinen, hyvinvointi- ja liikuntavastaava:

Tämän vuoden sopon taustalta löytyy kiltti, ahkera ja herkästi innostuva vuoden 2018 fuksi. Jos Pubia tai Edun kirjastoa ei lasketa, vietän aikaani ulkona liikkuen, epäsäännöllisesti urheillen tai silmät naulittuna suoratoistopalveluihin. Sosiaalipoliittisena-, hyvinvointi- ja liikuntavastaavana pidän huolen jäsenistön sosiaalipoliittisesta tiedottamisesta ja hyvinvoinnista. Tarkoitukseni on tuottaa monipuolisesti hyvinvointia ainejärjestömme jäsenille erilaisen toiminnan kautta ja välittää eteenpäin tietoa opiskelijoita koskevasta sosiaalipolitiikasta. Tulette siis kuulemaan minusta sosiaalipoliittisten muutosten ja hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyvien tapahtumien myötä!

Emmillä on paljon nuorta energiaa ja taito suunnata se yhteiseen hyvään.

Emmi on suloinen tehopakkaus, joka huolehtii kaikkien hyvinvoinnista!

Parhaat bilemuistot ovat Emmin kanssa – jos niitä siis sattuu muistamaan 😀

Tapahtumavastaavat:

Veera Virtanen:

Tapahtumavastaavana tehtääviini kuuluu Sosiaalitieteiden klubin tapahtumien järjestäminen yhdessä Innan kanssa. Pyrin järjestämään ainejärjestöllemme ikimuistoisia juhlatapahtumia läpi vuoden. Jos on uusia ideoita, niin rohkeasti vaan ehdottamaan!

Veerassa on monia puolia, hänen kanssaan on hauska työskennellä sekä pitää hauskaa tapahtumien merkeissä, hän myös on aina valmis auttamaan kaikkia.

Veera organisoi asioita tehokkaasti ja tarttuu aina reippaasti tuumasta toimeen!

Ihanin Veeruliveeru, raumlainen aurinko ja tolkun nainen!

Inna Antikainen:

Olen ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija kotoisin Naantalista! Intohimoihini kuuluvat esimerkiksi kaikennäköinen luonnossa tapahtuva urheilu, klassikkokirjojen läpikahlaaminen, sekä vesiväreillä säheltäminen aina silloin tällöin.Tapahtumavastaavana oma vastuualueeni kattaa kaikennäköisten uusien sekä perinteisempienkin tapahtumien järjestäminen. Tarkoituksenani on varmistaa, että jäsenistöllämme pysyy mieli virkeänä yliopistoelämän vaativissa pyörteissä. Vinkatkaa, jos mieleen pulpahtaa jokin mahtava tapahtumaidea!

Inna on semmoinen päivystävä jokapaikanhöylä, joka ei oo huono missään. Hän tekee paljon asioita mielellään ja kaikkien hyväksi.

Inna on auttanut opiskelijayhteisöä ensimmäisistä opintoviikoista asti, ja hän Veeran kanssa muodostavat oikein mahtavan juhliskombon.

Inna on aikaansaava ja luotettava juhlisheppu, joka säteilee iloisuutta!

Varajäsenet:

Aino-Maria Pusa:

Varajäsenenä autan kaikessa missä apua tarvitaan. Toimin myös tuutorvastaavana, eli linkkinä tuutoreiden ja hallituksen välillä. Tykkään olla perillä kaikista mahdollisista asioista, ja tässä pestissä voikin tietää kaikesta vähän jotain. Toinen asia mistä tykkään on lautapelit, eli vinkatkaa minulle jos kiinnostusta hengailuiltamaan vaikkapa lautapelien merkeissä.

Aino on aina perillä kaikesta ja varmasti maailman paras tuutorvastaava!

Ainon pehmeä lähestymistapa asioihin rauhoittaa – tämä efekti muodostaa loistavan kombinaation yhdessä tunnollisuuden kanssa.

Aino on uskomaton tietopankki!

Helena Toivonen:

Moi! Olen 22-vuotias sosiaalityön kolmannen vuoden opiskelija. Varajäsenenä olen auttamassa hallitusta kaikessa mahdollisessa, missä vain apua kaivataan. Toimin myös Talentia-vastaavana, eli linkkinä sosiaalialan ammattijärjestön ja Sosiaalitieteiden klubin välillä.

Helenan läsnäolo saa paikkaan kuin paikkaan lämpimän ja hyvän tunnelman!

Helena on kaikille oikein mukava ja ystävällinen.

Helena on ihanan rauhallinen ja tyyni ihminen!

Helena

Anna Kuusela:

Toimin tämän vuoden hallituksessa varajäsenenä ja ekskursio-vastaavana. Varajäsenenä pyrin ensisijaisesti olemaan muulle hallitukselle avuksi sen, minkä kevään vaihto-opiskeluiltani etänä kykenen. Syksyksi palaan taas Turkuun fyysisesti kokoustamaan. Ekskursio-vastaavana toiveenani olisi toteuttaa Sosiaalitieteiden klubin ensimmäinen ekskursio ikinä. Reissun suunnittelu alkaakin jo omalla reissullani. Jännittävää kevättä ja koko vuotta 2019 koko jäsenistölle!

Anna on yksi niistä ihmisistä, joita tuore fuksi katsoo ihaillen ylöspäin!

Anna ei pelkää tarttua vaikeisiinkaan tilanteisiin, vaan hoitaa homman aina kotiin jämäkästi.

Anna on superihminen, joka pystyy kaikkeen ja on vielä uskomattoman hyvää seuraa!

Kunniamaininta: 

Jorge – Sosiaalitieteiden Klubin virallinen saukko

Tehtäväni on pääasiassa vain esittää oikeata saukkoa sekä toimia Sosiaalitieteiden Klubin epävirallisena pirtsakkana maskottina. Minut löytää useimmiten ainejärjestöhuoneelta, mutta syksyisin vierailen myös Aurinkolahdessa, jossa osallistun nuorten jäsenten kanssa erilaisiin aktiviteetteihin. Saukkona toimimisessa kaikkein parasta on se, ettei tarvitse tehdä juuri mitään.

”Jorge hei, kantsisko sun käydä testauttaa sukupuolitaudit??”

”Muistelen lämmöllä eroottisia hetkiämme saaristolaiturilla, oi sydämeni käpy. Olimme kuin laivat yössä, eikä intohimomme voinut kestää, mutta annoit minulle rohkeutta fuksivuoteen ja uskoa itseeni.”

”Jos voisin kaiken sulle antaa, sen tekisin.”