Tutorit

Amanda Nousiainen, 24v

I never lose. I either win or I learn.” – Nelson Mandela

Pääaine: Sosiaalipolitiikka

Sivuaineet: Sosiologia, Hallinto-oikeus

Terveiset fukseille: Onneksi kova työ on tuottanut tulosta ja pääsen ilolla onnittelemaan teitä saavutetusta opiskelupaikasta! Yliopistossa on kaikkea jännää ja kivaa puuhaa, mutta ei hätää, onneksi siihen me tuutorit perehdytetään teidät mukaan! Paljon aurinkoa ja lämpöä kesään, Ihanaa tavata teidät kaikki syksyllä!

 

Annika Tammisto 21v

Kohti psykoosia, ja sen yli!”

Pääaine: sosiaalityö

Sivuaine: psykologia, erityispedagogiikka

Terveiset fukseille: Tervetuloa yliopistoon ja syksyllä nähdään! Me ollaan täällä teitä varten, joten rohkeesti puhumaan ja kyselemään!

 

 

Inka Elomaa, 21 v.

Every day, once a day, give yourself a present.

 Pääaine: sosiaalitieteet

Sivuaineet: psykologia ja poliittinen historia

Terveiset fukseille: Hei kaikki uudet fuksit! Onnea opiskelupaikasta, ootte tehny hyvän valinnan! Syksyllä alkaa uudet kuviot, mutta älkää jännittäkö liikaa; kaikki oleellinen opiskelijaelämästä selviää kyllä syksyn aikana. Kesä menee taas varmasti hujauksessa, joten ihan pian nähdään! Jee!

 

 

Eveliina Kunttu, 23

Ole rohkeasti sinä itse.

Pääaine: Sosiaalitiede

Sivuaineet: Yhteiskuntapolitiikka ja kaupunkitutkimus

Terveiset fukseille: Jee! Onnea opiskelupaikasta! Viettäkää ihana kesä ja aloittakaa henkinen valmistautuminen fuksisyksyyn. Nähdään pian!

 

Jenni Mäkisalo, 22v.

”Nukkua ehtii haudassakin”

Pääaine: sosiaalitieteet

Sivuaine: psykologia

Terveiset fukseille: Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa Turkuun! Nauttikaa kesästä, älkää jännittäkö tulevaa syksyä, kyllä tekin siitä selviätte.

 

 

Martta Vänskä, 25v

”Välil pitää jolottaa, jos hidastaa niin kuolee”

Pääaine: Sosiaalitieteet

Sivuaineet: Sukupuolentutkimus ja monikulttuurisuus

Terveiset fukseille: Älyttömästi onnea opiskelupaikasta! Jännitys kuuluu asiaan, muttei kannata stressata liikaa, sillä me tutorit olemme teitä odottamassa hellään huomaamme. Syksyllä nähdään ja tehdään yhdessä upeita muistoja!

 

Janina Savolainen, 22v.

”Coffee is like a hug in a mug”

Pääaine: sosiaalityö

Sivuaine: psykologia

Terveiset fukseille: Heips ja hirmuisesti onnea opiskelupaikasta! Muistakaa vielä levätä ja nauttia kesästä. Syksyllä alkaa huikea fuksivuosi! Nähdään pian!

 

 

Sini Koivu 21v

”Tutki maailmaa, rakasta elämää.”

Pääaine: Sosiaalityö

Sivuaineet: Psykologia ja erityispedagogiikka

Terveiset fukseille: Moi fuksit! Onneksi olkoon koulupaikasta, olette tehneet huikean suorituksen! Olemme suunnitelleet teille loistavan ja vauhdikkaan fuksisyksyn, joten kaikkea kivaa on tulossa.
Nauttikaa vielä kesästä ja nähdään syksyllä!

 

 

 

Aino-Maria Pusa, 22v

”Yleensä elämässä kaikki menee hyvin”. – Mauno Koivisto

Pääaine: sosiologia

Sivuaineet: taloustiede, sosiaalipolitiikka

Terveiset fukseille: Onnea opiskelupaikasta! Turku on hieno paikka ja yllättää positiivisesti. Älkää stressakko isosti, kaikki selvii ajallaan ja me tutorit ollaan jeesaamassa kaikessa. Hyvää loppukesää, nähdään syksyllä!

 

Iiris Aholainen, 21v

”Näyttää paljon siistimmältä, kun tiskit ovat piilossa sängyn alla seuraavaan sateeseen asti.”
–Muumimamma

Pääaine: sosiaalitieteet

Sivuaineet: ympäristötiede, sukupuolentutkimus

Terveiset fukseille: Hei ihanat uudet ihmiset! Kivaa, että tulette opiskelemaan juuri meille. Yliopistoelämää ei kannata liikaa jännittää, sillä kaikki tarpeellinen selviää ajallaan ja me tuutorit ollaan teidän tukena. Itse odotan ensi syksyä innolla, toivottavasti tekin!

 

Lotta Nurola 21v.

”Ne jotka ei usko sinuun, älä sinäkään usko niihin”

Pääaine: Sosiaalityö

Sivuaineet: Psykologia, saksa ja astrobiologia

Terveiset fukseille: Heippa ja onnea loistavasta suorituksesta! Odotan innolla, että tapaan juuri sinut, kun fuksisyksy eli elämäsi paras aika starttaa! Meillä on ihan mahtavaa porukkaa ja ihania juttuja teille suunniteltuna, älä siis turhaan jännitä liikoja. J

 

Henri Tuikkanen, 21v.

’’Don’t stress. Do your best. Forget the rest.’’

Pääaine: sosiaalitieteet

Sivuaineet: ympäristötiede & Itä-Aasian tutkimus

Terveiset fukseille: Heippa! Paljon onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa mahtavaan joukkoon! Fuksisyksy tulee olemaan huikea ja yliopistoelämänne alkaa varmasti ikimuistoisesti. Turhaa ei kannata jännätä tai stressata, sillä kaikki selviää aikanaan. Syksyllä nähdään!

 

Aino Raiskinmäki, 20 v.

”Vakiintunut elämä ei tarjoa mitään jännityksiä.” – Pikku Myy

Pääaine: sosiaalitieteet

Sivuaine: valtio-oppi

Terveiset fukseille: Tervetuloa Turkuun ja Turun yliopistoon! Ootte aloittamassa syksyllä ihan mahtavalla alalla, mutta muistakaa vielä ennen koulun alkamista rentoutua ja ladata akkuja. Nähdään syksyllä!

 

Samuli Tikkanen, 21v

”Elä hättäile.”

Pääaine: Taloussosiologia

Sivuaine: Viestintä

Terveiset fukseille: Moro toveri! Sosiaalitieteet eivät tarjoa kertakäyttöviisautta, vaan aitoa näkemystä yhteiskuntaan. Kerta kaikkiaan loistava valinta opiskelupaikaksi. Fuksivuosi tuo mukanaan hirveän kasan uutta tietoa, taitoa ja ystäviä joiden kanssa ihmetellä kaikkea tätä!