Urheilu

Sklubin liikunnallinen siipi on nostanut päätään viime vuosina aktiivisesti, ja ainejärjestöömme onkin lyhyessä ajassa muodostunut jopa arvokisoissa mainetta niittänyt ryhmä. Joukkue on aina muodostettu Sklubin ja toveriainejärjestömme Kompleksin yhteistyönä. Tuoreimpana saavutuksena on yliopiston salibandy-turnauksen pronssi keväältä 2015.

Mistään vakavasta touhusta ei kuitenkaan ole kyse, vaan mukaan pääsee kuka vaan, joka saa nappikset jalkaan. Viikottainen liikuntavuoro on tiistaisin Iskerin hallissa klo 18-19, ja vuoroon ovat tervetulleita hikoilemaan kaikki sosiaalitieteiden opiskelijat. Liikuntavuorossa mukana ovat Kompleksi ja Dialectica. Perinteisesti lajina on ollut futsal, salibandy tai koripallo, mutta sulkapalloa ja pingistäkin on silloin tällöin lätkitty. Linkki liikuntavuoromme Facebook-ryhmään löytyy tästä.

Ympäri lukukautta yliopisto järjestää erilaisia turnauksia ja Sammonmalja-kisoja, joihin pyrimme osallistumaan niin kauan kun innostuneita riittää. Tämän lisäksi Sklubi järjestää ylimääräisiä liikuntatapahtumia parisen kertaa vuodessa; viime vuosina on käyty ainakin keilaamassa, Flowparkissa ja sirkuskoulussa.

Liikuntatapahtumaideoita ottaa vastaan ja kysymyksiin vastailee liikuntavastaavamme Ilmari Helva.

10958219_896803040370652_6521921276385587504_o