Urheilu

Sosiaalitieteiden klubin liikunnallinen siipi on nostanut päätään viime vuosina aktiivisesti, ja ainejärjestöömme onkin lyhyessä ajassa muodostunut jopa arvokisoissa mainetta niittänyt ryhmä.

Mistään vakavasta touhusta ei kuitenkaan ole kyse, vaan mukaan pääsee kuka vaan, joka saa nappikset jalkaan. Viikottainen liikuntavuoro on perjantaisin Iskerin hallissa klo 15-16, ja vuoroon ovat tervetulleita hikoilemaan kaikki sosiaalitieteiden opiskelijat. Liikuntavuorossa mukana on Dialectica. Perinteisesti lajina on ollut futsal, salibandy tai koripallo, mutta sulkapalloa ja pingistäkin on silloin tällöin lätkitty. Linkki liikuntavuoromme Facebook-ryhmään löytyy tästä.

Ympäri lukukautta yliopisto järjestää erilaisia turnauksia ja Sammonmalja-kisoja, joihin pyrimme osallistumaan niin kauan kun innostuneita riittää. Tämän lisäksi Sosiaalitieteiden klubi järjestää ylimääräisiä liikuntatapahtumia parisen kertaa vuodessa; viime vuosina on käyty ainakin keilaamassa, Flowparkissa ja trampoliinipuistossa.

Liikuntatapahtumaideoita ottaa vastaan ja kysymyksiin vastailee liikuntavastaavamme Emmi Lundán.

10958219_896803040370652_6521921276385587504_o