Mikä Sosiaalitieteiden klubi?

Sosiaalitieteiden klubi on sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opiskelijoiden ainejärjestö. Sosiaalitieteiden klubiin kuuluvat sosiaalitieteiden, sosiaalityön, taloussosiologian, sosiaalipolitiikan ja sosiologian opiskelijat. Ainejärjestö ajaa tasapuolisesti kaikkien meillä opiskelevien etuja ja järjestää hulvatonta vapaa-ajan toimintaa kaikille jäsenille! Tapahtumia on niin liittyen kulttuuriin, liikuntaan kuin biletykseenkin. Sosiaalitieteiden klubi on lämmin yhteisö, johon kaikki haluavat kuulua ja ovat tervetulleita!

Sosiaalitieteiden klubilla on Turun yliopiston sosiologian laitoksella (Kasarmialue, Publicum, 4. kerros) oma ainejärjestöhuone, jonne opiskelijat ovat tervetulleita juttelemaan niitä näitä, kuuntelemaan musiikkia ja vaikkapa juomaan kupillisen kahvia luentojen välissä. Samanhenkistä sosiaalitieteellistä seuraakin on paikalla päivästä toiseen.

Sosiaalitieteiden klubin edeltäjät ovat Kompleksi ja Sklubi, joista tietoa alempaa.

Mikä Kompleksi?

Kompleksi eli Sosiaalitutkimuksen klubi oli sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön aineenopiskelijoiden ainejärjestö.

Mikä Sklubi?

Sklubi eli Sosiologian klubi oli vuonna 1966 perustettu yhdistys, joka merkittiin yhdistysrekisteriin 1974. Maailmanvalloituksen suunnittelun ohella Sklubi toimi sosiologian ja taloussosiologian opiskelijoiden aine- ja etujärjestönä Suomen vanhimmalla, Turun yliopiston sosiologian laitoksella.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top