Hallitus 2022

Sosiaalitieteiden klubin hallitus valitaan vuosittain demokraattisesti syyskokouksessa, joka pidetään perinteisesti loka-marraskuussa. Hallituslaisiksi voivat hakea ainejärjestön jäsenet. Tällä hetkellä hallituksessa on 13 jäsentä ja kolme varajäsentä. Kokoukset ovat avoimia, ja jokainen on tervetullut seuraamaan kokousta. Hallituksen jäsenet löydät tältä sivulta, hallituksen ja jäsenten yhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”- osiosta.

Roosa Kesti, puheenjohtaja

Olen Roosa 25-vuotias ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Sivuaineina mulla on taloustiede sekä suomen kieli ja talouselämän viestintä. Oon alkuperäine turkulaine tois pualelt jokkee, vaikka nykyään tält pualt.;). Rakastan lukemista, elokuvia ja musiikkia. Musiikki on ollut elämässäni aina mukana, sillä aloitin viulutunnit jo kolme vuotiaana! Vaikka nykyisin aikaa viulun soittamiselle löytyy harmittavan vähän. Iso osa vapaa-ajasta kuluu nykyisin poliittisen vaikuttamisen tai järjestötoiminnan parissa.

Odotan tältä hallitusvuodelta uusia ystäviä, yhdessäoloa, unohtumattomia bileitä ja ennen kaikkea meidän upeita 55+1v vuosijuhlia!

Oona Kuoppa, varapuheenjohtaja

Moikka kaikki! Mun nimi on Oona Kuoppa (lyhyemmin OK) ja olen 21-vuotias nuori nainen. Oon myös henkeen ja vereen turkulainen. Tällä hetkellä meneillään toinen vuosikurssi ihanien sostieteilijöiden joukossa <3 Sivuaineita multa löytyy useampi; valtio-oppi ja poliittinen historia, Saksan kieli, kaupunkitutkimus ja opettajan pedagogiset opinnot. Vapaa-ajalla rakastan urheilla, joten mut löytääkin useimmiten kuntosalilta tai padel-hallilta (rakastan myös siivota kotia ja pestä autoa). Luonteeltani oon tosi järjestelmällinen perfektionisti, sekä lisäksi kunnon ilopilleri.

Hallituksessa toimin varapuheenjohtajana. Olen siis niin sanotusti puheenjohtajan oikeana kätenä. Varapuheenjohtajana aion auttaa kaikkia hallituksen jäseniä ja pitää huolta siitä, että kaikki voi hyvin. Pidän myös huolen, että hallituksella on aina hyvä paikka kokoustaa. Hommiini kuuluu myös ylläpitää ainejärjestömme jäsenrekisteriä. Tältä pestiltä odotan paljon, sillä hommaa tulee riittämään monipuolisesti vaikka ja mistä! Kiva päästä oppimaan uutta, ja keräämään kokemusta erilaisista hallituspesteistä. Oon varma, että tästä kaudesta tulee tosi hyvä kausi! Meillä on super mahtava hallitus jengi kasassa<3

Iida Sorsa, sihteeri ja postivastaava

Moikka! Mä olen Iida ja opiskelen sosiaalitieteitä nyt ensimmäistä vuotta. Alun perin olen kotoisin Kouvolasta, mutta koen jo turkulaistuneeni oikein urakalla opintojen alkamisen jälkeen. Opiskelujen ohella maratoonaan komediasarjoja, pyörin kirpputoreilla ja yritän epätoivoisesti pitää mun viherkasvit hengissä.

Hyppäsin myös heti ensimmäisenä opiskeluvuotena hallitushommiin mukaan ja toimin Sosklubin sihteerinä tänä vuonna. Sihteerinä osallistun hallituksen kokouksiin ja pidän huolen siitä, että pöytäkirja tulee kirjoitetuksi. Sivupestinäni on myös postivastaavan hommat eli tarkistan yliopistolle saapuvan postin. Lisäksi toimin meidän ainejärjestölehden eli Turun Sosiaalitieteilijän päätoimittajana, joten saa ehdottomasti ottaa yhteyttä, jos haluaa päästä mukaan lehtiprosessiin! Kaiken kaikkiaan odotan tulevalta hallitusvuodelta uusia kokemuksia ja tuttavuuksia, joten toivottavasti pidetään yhdessä mahtava vuosi <3

Amanda Kankare, taloudenhoitaja ja haalarimerkkivastaava

Terve arvon jäsenistö! Täältä moikkaa Amanda Kankare, tämän vuoden taloudenhoitaja ja haalarimerkkivastaava. Oon 20’koronafuksi, ja vaikka mut löytää enimmäkseen sosiologian maisterikursseilta, eksyn silti säännöllisin väliajoin yliopistolla, ja oon aina valmis esittelykierrokselle 😀 Mun suurin intohimo ja tulevan gradun aihe on romanttinen rakkaus, joten rakastan yli kaiken kuunnella erilaisia rakkausjuttuja. Vahvasta Turun yliopiston identiteetistä huolimatta asun Espoossa, ja osaan luotettavasti ulkoa Onnibussin Turku-Helsinki aikataulut.

Oon saanut kunnian olla toista vuotta Sosklubin taloudenhoitaja sekä haalarimerkkivastaava, ja ootan mielettömästi, mitä tää hallituskausi tuo tullessaan. Hoidan taloutta varmalla vuoden kokemuksella, ja mulle on kunnia-asia pitää meidän talous vakaalla pohjalla. Tänä vuonna hallitus on perustanut varainkeruutoimikunnan, jota vedän suurella ilolla. Jos susta yhtään tuntuu, että haluiaisit hallitustoimintaan mukaan, niin laita rohkeesti viestiä mulle! Varainkeruutoimikunnassa on aina tilaa!

Jutta Honkanen, viestintä- ja markkinointivastaava ja boombox-mestari

Helou! Mä oon Jutta, toisen vuoden sosiaalityön opiskelija ja sivuaineina mulla on psykologia sekä sukupuolentutkimus. Musta on opintojen aikana kehittynyt mestari prokrastionimisessa ja mä keksin mitä parhaimpia syitä kouluhommien välttelyyn! Oon myös aika monipuolinen tyyppi, sillä mut löytää usein opiskelijabileistä tanssimasta, mutta mut voi myös yhtä hyvin löytää sohvan nurkasta kutomasta 🙂

Hallituksessa oon nyt toista kertaa, tällä kertaa viestintä- ja markkinointivastaavan pestissä! Tiedottajan hommassa parasta on se, että saa laittaa lusikkansa jokaseen soppaan ja on hyvin perillä siitä, mitä klubissa on meneillään. Tässä saa myös antaa oman visuaalisen luovuutensa kukoistaa, mikä on tosi kivaa. Mulla on myös ehdottoman tärkeä rooli boombox-mestarina. Mun vastuulla on, että meiän kaiuttimessa virta riittää ja musa raikaa siellä missä kuuluukin! Tän hallitusvuoden jälkee toivon olevani pikkusen taitavampi some- ja viestintähommissa, sekä olevani monen ihanan ihmisen ja hetken rikkaampi <3

Pauliina Mattila, sosiaalityön koulutuspoliittinen vastaava ja lippu-upseeri

Moi! Olen Pauliina, toisen vuoden sosiaalityön opiskelija. Vuoden 2022 ajan toimin Sosklubin hallituksessa sosiaalityön koulutuspoliittisena vastaavana sekä lippu-upseerina. Hallitusvuodeltani odotan uusiin ihmisiin tutustumista, uusia kokemuksia sekä yhteistyötä muiden kopojen sekä henkilökunnan kanssa.

Pyrin pestissäni edistämään monen opiskelijan toivomaa hybridiopetusta sekä laitoksen viestintää kursseihin liittyen. Toivon myös, että Sosklubin jäsenistö on matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin kopoihin! 🙂

Milla Aalinniemi, sosiaalitieteiden koulutuspoliittinen vastaava, häirintäyhdyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava

Heips! Mun nimi on Milla Aalinniemi ja toimin tänä vuonna hallituksessa koulutuspoliittisena vastaavana eli kopona sekä häirintäyhdyshenkilönä ja yhdenvertaisuusvastaavana. Oon 23-vuotias, alunperin kotoisin Pohjanmaalta Pietarsaaresta ja toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Vapaa-aika kuluu kuntosalilla, kavereiden kanssa ja hyviä sarjoja katsellen.

Odotan, että kopon pestissä pääsen osallistumaan ja kehittämään meidän opintoja entistä paremmiksi ja toimiviksi. Haluan päästä tuomaan opiskelijoiden toiveita opinnoista henkilökunnalle ja kuulemaan muun muassa siitä, että mihin suuntaan kursseja ollaan tulevaisuudessa kehittämässä. Nähdään ja kuullaan kampuksella! ☺️

Veera Rif, sosiaalitieteiden koulutuspoliittinen vastaava ja ympäristövastaava

Moikka! Oon Veera Rif, 25 vuotias ensimmäisen vuoden sosiaalitieteen opiskelija. Toimin sosklubissa yhtenä kolmesta koulutuspoliittisesta vastaavasta, sekä ympäristövastaavana. Vapaa aikani kuluu pitkälti ystävien seurassa, neuloessa ja treenatessa, eli ihan arkisia juttuja puuhatessa.

Tulevalta hallituskaudelta odotan uusia kokemuksia ja tuttavuuksia, opettajien ja opiskelijoiden yhteistyön edistämistä sekä opiskelijoiden etujen ajamista. Lisäksi toivon, että yhdessä muiden kopojen kanssa pääsemme vaikuttamaan myönteisesti koulutuksen kehittämiseen. Ihanaa kevättä kaikille ja toivottavasti nähdään yliopistolla!

Salla Kalliorinne, Index-vastaava ja vallankumousagitaattori

Moikku! Mun nimi on Salla ja oon kolmannen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Rakastan päiväunia, aurinkoa ja 3 Kaverin Paahdettu pähkinä & kinuski -jäätelöä. En onnistu pitämään viherkasveja hengissä. Haluaisin hypätä laskuvarjolla. Tällä hetkellä mun kuunnelluin biisi on Paperi T:n Narratiivi.

Index-vastaavana kuulun meidän hallituksen lisäksi meidän tiedekuntajärjestö Indexin hallitukseen, joten puuhaa riittää! Ootankin tältä vuodelta paljon kaikkea kivaa ja ihanaa järjestötoimintaa, uusia ihmisiä ja hauskoja seikkailuita <3

Oona Jakonen, SYY-vastaava, kansainvälisyys- ja excursiovastaava

Moikka! Mä oon Oona ja opiskelen toista vuotta sosiaalitieteitä. Alkanut hallitusvuosi on myös mun toinen vuosi Sosklubin hallituksen jäsenenä. Järjestötoiminnan lisäksi mun sydäntä lähellä on: herkkujen leipominen, raaputusarvat, kamut, perhe, kesäinen Jokiranta sekä tietty rakas Sosklubi. 💚

Sosklubin hallituksessa toimin SYY-, kansainvälisyys- ja excursiovastaavana. Pidän siis huolen siitä, että te pysytte Suomen yhteiskunta-alan ylioppilaat ry:n ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n jutuista ajantasalla. Tämän lisäksi toimin muun muassa vaihto-oppilaiden kontaktina sekä järkkäilen toisen excuvastaavan kanssa excureissuja.

Hilary Nganou, sosiaalipoliittinen-, hyvinvointi- ja liikuntavastaava, kansainvälisyys- ja excursiovastaava

Moikku! Mun nimi on Hilary ja oon ensimmäisen vuoden sosiaalityön opiskelija. Toimin sosiaalipoliittisena-, liikunta- ja hyvinvointivastaavana. Järkkään siis alkoholittomia tapahtumia ja muuta hyvinvointiin liittyvää! Toimin tän hallituskauden myös excursiovastaavana ja kansainvälisyysvastaavana.

Oon luonteeltani tosi sosiaalinen ja mut näkee tosi usein nauramassa ihan tyhmille jutuille😅 Vapaa-ajalla tykkään käydä CampusSportin järjestämillä Zumba-tunneilla kamujen ja siskon kanssa! Mua kiinnosti tää pesti, koska tässä saa järkkäillä sellaisia juttuja, joista itse tykkää. Mä tykkään esim. avantouinnista & kaikenlaisesta liikkumisesta ja haluunkin heijastaa näitä tähän mun hallituskauteen. Ehkä eniten odotan just tapahtumien järkkäämistä, mutta kans yhteistyötä muiden ihanien hallituslaisten kanssa. <3

Leena Hakala, tapahtumavastaava ja toimikuntavastaava

Moikka! Mä olen Leena, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija ja toinen meidän hallituksen hurmaavista tapahtumavastaavista. Pidän itseäni melko ahkerana tapahtumissa kävijänä, joten tämä pesti tuntuikin luontevalta jatkumolta sille. En malta odottaa, että päästään yhdessä ihanan juhlisparini kanssa järkkäämään teille mielekkäitä tapahtumia!

Sen lisäksi, että saan järkätä tapahtumia ja huolehtia klubimme hauskanpidosta, toimin myös toimikuntavastaavana. Mua siis varmasti näkee puuhaamassa pikkujoulujen ja vuosijuhlien parissa. Ollaan myös uuden hallituksen kanssa perustettu tapahtumatoimikunta, jota vedetään Aleksin kanssa yhdessä. Jos siis kiinnostelee meidän kanssamme tapahtumien ideointi tai niissä auttaminen, niin suosittelen osallistumaan!

Aleksi Elo Dean, tapahtumavastaava, häirintäyhdyshenkilö ja yhdenvertaisuusvastaava

Tervehdys! Olen Aleksi ja opiskelen sosiaalitieteitä ensimmäistä vuotta. Muutin opiskelupaikan perässä Turkuun ja olen viihtynyt täällä toistaiseksi vallan mainiosti. Vapaa-ajallani luen paljon, urheilen erilaisten lajien parissa ja vietän aikaa ystävieni kanssa. Tutustun aina innolla uusiin ihmisiin, jonka vuoksi ravaankin opiskelijatapahtumissa niin aktiivisesti.

Kuulun Sosklubin hallituksen kokoonpanoon ja toimin toisena ainejärjestömme juhlavastaavista. Omasta fuksisyksystäni tuli ikimuistoinen ja suuri kiitos siitä kuuluu akateemisesti vanhemmille opiskelijoille ja heidän järjestämille opiskelijatapahtumille, jotka edistivät tutustumista uusiin ihmisiin. Uuden elämänvaiheen aloittaminen voi olla jännittävää, etenkin uudelle paikkakunnalle muuttaneille. Sen vuoksi haluan luoda eri muotoisten tapahtumien kautta kaikille avoimen tapahtumaympäristön, joka toivottavasti edistää ystävystymistä ja lisää yhteenkuuluvuutta ainejärjestössämme. Sivupestinäni toimin lisäksi häirintäyhdyshenkilönä sekä yhdenvertaisuusvastaavana. Tavoitteenani olisi, että turvallisen tilan periaatteet toteutuisivat ja kaikilla olisi hyvä olla, eikä kenelläkään siten olisi tarvetta häirintäyhdyshenkilölle! Toivon pystyväni edistämään ainejärjestömme koheesiota sekä jäsenistön hyvinvointia tapahtumien muodossa. Nähdään bileissä!

Anna Uitamo, varajäsen ja WOP-vastaava

Moikka! Mä olen Anna ja opiskelen ekaa vuotta sosiaalitieteitä. Tykkään vapaa-ajalla liikkua ja hengailla kahviloissa. Oon viime aikoina myös intoutunu leipomaan, ja nykyinen bravuuri on kotitekoinen toffee. Jos päivään jäisi aikaa, haluaisin opetella jonkun uuden tanssilajin.

Hallituksessa mä toimin varajäsenenä ja WOP-vastaavana. Varajäsenenä pääsee matalalla kynnyksellä mukaan hallituksen toimintaan ja oppii uutta eri pesteistä. WOP on Westermarck-seuran eli sosiologisen tiedeseuran opiskelijajaos, joka pyrkii esimerkiksi edistämään opiskelijoiden verkostoitumista ja osallistuu vuosittaisten Sosiologipäivien ohjelman järjestämiseen. Pestiin pystyy itse vaikuttamaan suunnittelemalla toimintaa alasta kiinnostuneille. Jos on kiinnostunut sosiologian opinto-ohjelmasta, kannattaa ehdottomasti tutustua WOP:iin ja sen toimintaan!

Miia Vesalainen, varajäsen, Talentia-vastaava ja tuutorivastaava

Mun nimi on Miia Vesalainen ja oon sosiaalityön toisen vuoden opiskelija. Muutamia kuvaavia juttuja musta on Noccon ja Woltin suurkuluttajuus, hyvin pahat darrat sekä innostus huonekasveista, joiden kanssa uskottelen olevani hyvä, koska kuolleista kasveista voi aina syyttää huonoja valo-olosuhteita. Jos ootte Renniee vailla Sosklubin tapahtumassa, kannattaa tulla vetämään mua hihasta!

Hallituksessa mun varsinainen pesti on varajäsen, eli varsinaisia vastuita mulla ei ole ja auttelenkin kaikessa mahdollisessa tarpeen mukaan. Sivupesteinä mulla on Talentia- ja tuutorivastaavuus, jollon mä toimin linkkinä meidän hallituksen ja Talentian välillä sekä myöhemmin auttelen parhaani mukaan tuutoroinnissa ja välittelen sielläkin viestejä eteenpäin eri tahojen välillä.

Muusa Marsala, varajäsen ja kulttuurivastaava

Moikka! Mä oon Muusa, tokan vuoden sosiaalitieteiden opiskelija ja myös tokaa vuotta Sosklubin hallituksessa! Asioita mistä tykkään: meri, mun koira, lenkkeily, laskettelu, maalaaminen, kamut ja Turku (ei järjestyksessä ja on niitä paljon muitakin).

Sosklubin hallituksessa vaikutan varajäsenenä ja kulttuurivastaavana. Toivottavasti päästäis nauttimaan kulttuurista ihan livenä ja kaikki yhdessä, mutta pyrin myös siihen, että jäsenet saavat maistaa kulttuuria etänäkin!💚