Hallitus 2023

Sosiaalitieteiden klubin hallitus valitaan vuosittain demokraattisesti syyskokouksessa, joka pidetään perinteisesti loka-marraskuussa. Hallituslaisiksi voivat hakea ainejärjestön jäsenet. Tällä hetkellä hallituksessa on 13 jäsentä ja kolme varajäsentä. Kokoukset ovat avoimia, ja jokainen on tervetullut seuraamaan kokousta.
Hallituksen jäsenet löydät tältä sivulta, hallituksen ja jäsenten yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -sivulta.

 


Roosa Kesti, puheenjohtaja

Olen Roosa Kesti, 26-vuotias sostieteiden toisen vuoden opiskelija. Sivuaineina taloustiede ja toinen on vielä mietinnässä!

Ensimmäinen vuosi puheenjohtajana on takana ja tätä kirjoittaessa toinen edessä. Paljon ehdittiin tekemään, mutta paljon jäi vielä tekemättä, joten toinen vuosi järjestön puheenjohtajana antaa tilaisuuden kehittää entisestään suhteellisen nuorta järjestöä. Kestäviä toimintatapoja kun ei hetkessä luoda.

Puheenjohtajan tehtävänä on johtaa hallitusta, edustaa yhdistystä, mutta myös kantaa vastuuta. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on myös hallituksen jäsenten tukeminen heidän tehtävien ja hyvinvoinnin osalta. Hallitustyöskentely on tiimityötä ja kaikkien panosta tarvitaan!

 


Kerttu Leiramo, varapuheenjohtaja ja varainhankintavastaava

Moi! Mun nimi on Kerttu Leiramo ja olen 21-vuotias ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Sivuaineena minulla on sukupuolentutkimus ja toista sivuainetta vielä mietin 🙂

Olen kasvanut peltojen ja lehmien keskellä Iitissä, mutta olen erittäin onnellisesti nykyään turkulainen. Arki täyttyy opiskeluista ja opiskelijatapahtumista, mutta viikonloput yritän pyhittää levolle. Rakastan kaikenlaista liikkumista ja sydäntäni lähellä on lumilautailu, jooga, padel, golf ja maantiepyöräily (Turun saariston rengastie <3).

En ole aikaisemmin ollut järjestöjutuissa mukana, joten hyppäsin suoraan syvään päätyyn ja päädyin Sosklubin hallitukseen varapuheenjohtajaksi. Lisäksi sivupestinä toimin yhtenä varainhankintavastaavista. Odotan tältä vuodelta uuden oppimista ja haasteita, mutta onneksi meillä on mahtava porukka hallituksessa mukana!

 


Waltteri Mäkelä, sihteeri ja postivastaava

Moikka! Olen Waltteri, nykyinen klubin sihteeri ja ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Parin Vaasassa vietetyn kauppisvuoden jälkeen olen löytänyt onnellisesti takaisin Turkuun. Monista sivuainevaihtoehdoista mulla on toistaiseksi suoritettuna kansainvälisen liiketoiminnan opinnot. Opiskelun lisäksi mun päivät pitää sisällään kavereiden näkemistä, salitreenejä ja kitaran soittoa.

Kiinnostuin hallitustoiminnasta heti yliopiston alussa ja hain mukaan. Sihteerin pesti tuntui omalta ja nyt saankin näppäimistö sauhuten kirjata ylös kokouksissa tehtyjä päätöksiä. Käytännössä olen siis vastuussa kokousten pöytäkirjoista ja niiden sisällöstä. Lisäksi toimin postivastaavana eli klubin postiliikenne on mun hoidettavana.

Mitä odotan tulevalta hallitusvuodelta? Uusien ihmisten ja kokemusten lisäksi koitan tehdä parhaani, että Sosklubiin saataisiin tuotua entistä enemmän yhteisöllisyyttä ja hyvää fiilistä kaikille. Nähdään Pubilla!

 


Niilo Elomaa, taloudenhoitaja sekä varainhankintavastaava ja häirintäyhdyshenkilö

Terve! Olen Niilo Elomaa, 22-vuotias ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Olen alun perin turkulainen, mutta opiskelin ennen kotikaupunkiini palaamista kaksi vuotta Vaasan kauppakorkeakoulussa markkinointia. Vaikka kauppiksen kandidaattiopinnot etänä vielä jatkuvatkin, sydämeni kuuluu sosiaalitieteille ja Turkuun. Sivuainevalinnat ovat mulla toistaiseksi vähän auki, kiinnostuksen kohteena kuitenkin poliittinen historia ja valtio-oppi. Opintojen lisäksi mun arkeen kuuluu kaikenlaista järjestötoimintaa, urheilua ja kavereita. Toimin nykyisessä hallituksessa taloudenhoitajana, varainhankintavastaavana ja toisena häirintäyhdyshenkilönä. Tehtäviini kuuluu Sosklubin taloudenhoito ja sen laillisuudesta huolehtiminen. Eli käytännössä  Sosklubin talouteen ja rahaliikenteeseen liittyvät käytännön hommat kuuluvat mun vastuualueelle. Lisäksi varainhankintavastaavana vastaan klubin varainhankinnasta, klubituotteista ja yritysyhteistöitä. Häirintäyhdyshenkilönä tuen ja neuvon sellaisia ihmisiä, ketkä ovat joutuneet minkä tahansa epäasiallisen käytöksen tai häirinnän kohteeksi. Tällaisissa tilanteissa muhun saa ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Hallitusvuodelta odotan uusia kokemuksia ja mukavaa yhdessä tekemistä. Pyrin myös tekemään parhaani, että Sosklubissa olisi kaikkien sen jäsenten mukava olla. Törmäillään kampuksella!

 


Nette Saikkonen, viestintä- ja markkinointivastaava sekä haalarimerkki- ja kansainvälisyysvastaava

Heissan kaikki! Mä oon Nette, 21-vuotias ensimmäisen vuoden sosiaalityön opiskelija ja toimin tän kauden tiedottajana. Sivuaineena mulla on Asklepios, Lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen sekä kasvataustieteet, jonka alotan toisena vuonna. Olen kotoisin täältä Turun seudulta, Liedosta, mutta virallinen turkulainen oon ollut jo pari vuotta. Vapaa ajalla vietän aikaa kotona pelaamassa, piirtämässä, kirjoittamassa tai muuten vaan chillaamassa. Satunnaisesti mut voi myös löytää pyörittämästä bingoa keskustasta :3

Oon aikaisemmin ollut mm. seurakunnan ja 4H:n toiminnassa mukana, mutta hallituksessa nyt ensimmäistä kertaa! Tiedottajana mun hommiin kuuluu somen, nettisivujen ja viikkomailin kautta jäsenistön infoaminen. Uutena lisänä mun sopassa myös Sosklubin tapahtumakalenteri! Sivupesteinä haalarimerkki- ja kv-vastaava. Vastaan siis meidän haalarimerkkien hankkimisesta ja suurimman osan suunnittelusta sekä vaihto-opiskelijoihin yhteydenpidosta ja järjestön kansainvälisestä saavutettavuudesta. Paljon kaikenlaista, mutta odotan innolla hallituksen toimintaa, ja miten mun omat taidot kehittyy tässä samalla!

Tykkään jutella uusien ihmisten kanssa, joten jos haluut moikata, kertoa jonkun idean tiedottamiseen liittyen tai vaikka vinkata mulle itse suunnittelemasi haalarimerkin, saa tulla juttelemaan tai laittaa viestiä :))

 


Anniina Jokinen, sosiaalityön koulutuspoliittinen vastaava ja Talentia-vastaava

Moikka oon Anniina Jokinen 2. vuoden sosiaalityön opiskelija. Sivuaineena mulla oikeustiede, josta haluaisin käydä kaikki julkisoikeuden kurssit. Toinen sivuaine mulla on kasvatustiede. Oon lapsesta asti kilpaillu ampumahiihdossa ja nyt koitanki paikkailla kilpaurheilun jättämää tyhjyyttä kaikella mahollisella. Yliopiston ulkopuolelta mut löytääki yleensä töistä, lenkkipolulta tai irttarihyllyltä. Fuksivuonna tuli myös kierrettyy kaikki maholliset opiskelijabileet läpi.
Kopona mun tehätävä on olla yhteydessä henkilökuntaan opiskelijoiden toiveista ja palautteista, eli toimin viestinviejänä opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä. Talentia-vastaavana huolehdin meidän yhteistyöstä Talentian kanssa ja järjestetään Talentian kanssa yhteisiä tapahtumia. Hyppäsin mukaan hallitukseen kesken kauden ja ootan innolla tulevaa syksyä!

 

 


Iida Sorsa, sosiaalitieteiden koulutuspoliittinen vastaava sekä kulttuurivastaava, lippu-upseeri ja TikTok-vastaava

Hejsan! Mun nimi on Iida ja oon 20-vuotias sosiaalitieteiden toisen vuosikurssin opiskelija. Sivuaineina opiskelen monikulttuurisuutta, valtio-oppia ja espanjaa. Alun perin oon kotoisin Kouvolasta, mutta koen jo turkulaistuneeni oikein urakalla opintojen alkamisen jälkeen. Opiskelujen ohella maratoonaan sarjoja, pyörin kirpputoreilla ja yritän epätoivoisesti pitää mun ainoan viherkasvini hengissä.

Hallitushommien parissa pyörin nyt jo toista kertaa, mutta tällä kertaa vain koulutuspoliittisena vastaavana. Kopona oon yhteydessä laitoksen henkilökuntaan ja vien opiskelijoiden palautteita ja toiveita eteenpäin, joten meitä kopoja saa aina tulla nykäisemään hihasta, jos jotain opintoihin liittyvää asiaa tulee mieleen! Odotankin kopopestiltä sitä, että pääsen olemaan mukana kehittämässä kursseja vielä paremmiksi, jotta kaikkien opiskelut sujuisivat mahdollisimman hyvin. Sivupestejäni ovat myös kulttuurivastaava ja lippu-upseeri, joten järjestän vuoden mittaan sosklubilaisille erilaisia kulttuuritapahtumia ja mut voi bongata lippukulkueista kantamasta meidän omaa limelippua! Koko tulevalta hallituskaudelta odotan erittäin innolla yhteistyötä ja hauskoja tapahtumia meidän kopoporukan ja myös koko hallituksen kanssa <3

 


Karoliina Koski, sosiaalitieteiden koulutuspoliittinen vastaava sekä tuutori- ja varainhankintavastaava

Heippa kaikki! Mun nimi on Karoliina, mutta yleensä mua sanotaan vaan Karoksi. Opiskelen toista vuotta sosiaalitieteitä ja mun pääaineen lisäksi suhtaudun intohimolla mun sivuaineisiin, eli matikkaan ja aikuiskasvatustieteeseen! Oon kotoisin Helsingistä ja ravaankin siellä aika usein tekemässä milloin mitäkin. Helsingin-matkailun lisäksi tykkään mun vapaa-ajalla lukea ja välillä, jos oon oikeen villillä tuulella päädyn joogaamaan! ”Virallisena” harrastuksena mulla on partio, jota oonkin harrastanut jo yli 11 vuotta.

Tänä vuonna oon Sosklubin hallituksessa yksi kopoista ja sen lisäksi sivupesteinä mulla on tuutorivastaava ja varainhankintavastaava. Odotan innolla kaikkia näitä pestejä ja niiden mukana tulevia kokemuksia ja opittavia asioita. Erityisen paljon odotan meidän kopotiimin yhteistyötä, ja myös yhteistyötä teidän muiden opiskelijoiden sekä laitoksen kanssa! Ihanaa alkavaa kevättä ja nähdään yliopistolla <3

 


Paula Keinonen, Index-vastaava ja vallankumousagitaattori

Helous, Olen Paula, toimintaterapeutti (AMK<3) ja teen sosiaalipolitiikasta maisteriopintoja. Sivuaineina opiskelen julkisoikeutta, italiaa ja työhyvinvoinnin ja johtamisen kokonaisuutta.  Vapaa-ajalla vaeltelen fiilistelemässä metsissä ja festareilla ja lentokentillä ja kuntosaleilla ja kuppiloissa ja brunsseilla ja avannoissa ja kesämökeillä ja junissa ja teltoissa ja päiväunilla ja kirjastoissa ja kahviloissa ja jokilaivoilla ja pyöräilen ja puuhailen kaikkea kivaa ihmisteni ja koirani Seelan kanssa.

Pestini ovat Index-vastaava ja vallankumousagitaattori. Ensinnäkin CV-merkintäni hallitushommista näyttää raflaavalle ja toiseksi pidän huolta demokratian toteutumisesta klubissa; tule juttelemaan, jos jonkun hallituslaisen toiminta hämmentää. Mut oon aika kiva ja superutelias, nii tulkaa juttelemaan mukaviakin. Index-vastaavana olen myös tiedekuntamme kattojärjestön hallituksen jäsen eli mm. huolehdin tiedonkulusta Indexin ja Sosklubin välillä, jotta jäsenistö pääsee nauttimaan molempien järjestöjen antimista. Monitieteisyys ja -alaisuus parasta, more the merrier, ennen piti valita nyt otan molemmat jne.<3

 


Vilma Räike, SYY-vastaava ja häirintäyhdyshenkilö

Moikka! Oon Vilma, 19-vuotias sosiaalitieteiden fuksi. Opiskelen sivuaineinani ympäristötieteitä ja kestävää kehitystä, eli ilmastoasiat ovat lähellä sydäntä. Hallitustoiminnassa oon mukana ensimmäistä kertaa, ja toimin sosklubin hallituksessa SYY-vastaavana. Oon jäsenenä siis myös SYY-Turun hallituksessa ja hoidan yhteydenpitoa hallitusten ja jäsenten välillä. SYYn hallituksessa hoidan puolestaan viestintä- ympäristö- ja yhdenvertaisuusvastaavan hommia.

Sosklubissa sivupestini on häirintäyhdyshenkilö, eli mua saa jo senkin varjolla koska vaan tulla nykäisemään hihasta. Pyörin säännöllisen epäsäännöllisesti yliopistolla, mutta tapahtumia jätän harvoin välistä ;). Oon myös syntyperäinen turkulainen ja nykyinen portsalainen, eli multa löytyy sisäpiirin tietoa Turun parhaista kirppiksistä ja kahviloista.  Odotan tulevaa vuotta innolla, ja erityisesti uusia tuttavuuksia ja tapahtumia!

 


Oona Kuoppa, sosiaalipoliittinen-, hyvinvointi- ja liikuntavastaava sekä excursiovastaava

Moiccu kaikille! Mun nimi on Oona Kuoppa (lyhyemmin OK) ja oon 22-vuotias nuori nainen. Oon myös henkeen ja vereen turkulainen <3 Opiskelen nyt kolmatta vuotta sosiaalitieteitä, ja sivuaineita multa löytyykin useampi; valtio-oppi ja poliittinen historia, kaupunkitutkimus, Saksan kieli ja opettajan pedagogiset opinnot. Vapaa-ajalla urheilen ja liikun paljon. Useimmiten mut löytääkin padel-hallilta, Zocon (mun 9kk labbis pennun ❤️🐶) kanssa lenkiltä tai kuntosalilta! Auton peseminen ja kodin siivous kuuluu myös jokapäiväseen elämään, ja oon vähän liiankin tarkka niiden siisteydestä (oon super perfektionisti).

Hallituksessa toimin tällä kaudella sosiaalipoliittisena liikunta- ja hyvinvointivastaavana eli sopona. Sivupestinä mulla on excursio vastaava. Sopona aion pitää huolta, että klubilaisemme voivat hyvin sekä saavat nauttia liikunta- ja hyvinvointitapahtumista!💚 Tältä pestiltä odotan paljon, sillä pääsen järjestämään kivoja tapahtumia, muun muassa erilaisia lajikokeiluita ja excursioita. On myös tosi kiva päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, joita varmasti tapaa sopon erilaisissa tapahtumissa! Aikaisempina vuosina oon toiminut sosklubin hallituksessa varajäsenenä sekä varapuheenjohtajana.

Oon varma, että tästä kaudesta tulee tosi hyvä kausi! Meillä on super jengi koossa <3!

 


Peppi Posio, tapahtumavastaava ja toimikuntavastaava

Heips! Mä oon Peppi ja oon toinen Sosklubin juhliksista 🙂 Oon 20-vuotias ja opiskelen ensimmäistä vuotta sosiaalityötä. Mä oon alunperin kotosin Rovaniemeltä mut asuin pitkään pk-seudulla ennenkö muutin Turkuun. Mä oon harrastanu nykytanssia melkeen koko mun elämän ja nyt uutena lajina on muutaman vuoden ollu lattaritanssit. Luonteeltani oon tosi järjestelmällinen ja empaattinen. Mun suurin haave on joskus tehä mulle koti pakettiautoon ja kierrellä sillä ympäri maailmaa <3

Juhliksena mun ja mun ihanan juhlisparin vastuulla on järkätä teille kaikille mahtibileitä ja tapahtumia!! Mun sivupesti on toimikuntavastaava eli jos haluut tulla mukaan järkkäämään bileitä nii slaidaa mun dm 😉

 


Anni-Sofia Ranta, tapahtumavastaava sekä boombox-mestari ja TikTok-vastaava

Hellureiii!!! Mun nimi on Anni-Sofia, tuttavallisemmin Ansku ja oon toinen juhliksista. Ikää mulle on kertynyt 21 vuotta ja opiskelen ensimmäistä vuotta sosiaalitieteitä. Sivuaineena opiskelen psykologiaa ja Ranskan kieltä. Olen syntyperäinen Helsinkiläinen, mutta halusin päästä pakoon suuren kaupungin hälinää niin muutin opiskeluiden perässä Turkuun! Kuvailisin itteeni aurinkoiseksi ja humoristiseksi persoonaksi, mutta tarpeen tullen osaan olla myös tosikko. Tarviin välillä oman aikani, jolloin käperryn kotona peiton alle selailemaan TikTokkia tai kattomaan Officen jenkkiversiota tuhannetta kertaa alusta.

Syksyn aikana tuli rampattua ahkerasti opiskelijapippaloissa, joten tää pesti sopii mulle kuin nenä päähän <333 Ootan innolla et päästään juhlisparini kanssa toteuttamaan ikimuistoisia tapahtumia koko Sosklubille! Sivupestinä vastaan boomboxista, sillä musiikki (etenkin Harry Styles) on hyvin lähellä mun sydäntä.

 


Milla Aalinniemi, varajäsen ja excursiovastaava

Moikka! Mun nimi on Milla Aalinniemi ja oon kolmannen sosiaalitieteiden opiskelija. Mulla on sivuaineina psykologia, valtio-oppi ja opettajan pedagogiset opinnot. Oon 24-vuotias, alunperin kotoisin Pohjanmaalta Pietarsaaresta. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla, nähdä ystäviä ja katsoa hyviä sarjoja.

Hallituksessa toimin tänä vuonna varajäsenenä, eli toimin tarvittaessa apuna kaikessa missä apua kaivataan. Sivupestinä mulla on excursiovastaava ja innolla odotan, että päästään järkkäämään tänä vuonna excuja. Tämä on mun toinen vuosi sosklubin hallituksessa ja oon tykännyt tästä hommasta tosi paljon, tää tuo kivaa vastapainoa pelkälle opiskelulle. Odotan tältä hallituskaudelta erityisesti uusia tuttavuuksia, hauskanpitoa ja, että päästään toteuttamaan kivoja tapahtumia <3

 


Henni Kakko, varajäsen sekä yhdenvertaisuus- ja esteettömyysvastaava

Moikka! Mä oon Henni, ekan vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Sivuaineina mulla on ainakin tällä hetkellä monikulttuurisuus ja valtio-oppi. Oon 21-vuotias ja kotoisin Lahdesta (eli siis Lahesta). Fuksisyksy oli vauhdikas ja yhtäkään tapatumaa en jättänyt välistä!

Vapaa aika kuluu bileissä kiertämisen lisäksi myös uusien harrastusten parissa. Syksyllä alotinkin muun muassa pianon soiton ja tankotanssin, mitkä tuo kivaa vastapainoa opiskelulle.

En ole aikaisemmin ollut hallitustoiminnassa mukana ja kaikki onkin aika uutta. Toimin siis varajäsenenä ja uskon, että se on hyvä pesti aloittaa. Varajäsenenä auttelen vähän siellä, missä tarvitaan eli mukaan hallitustoimintaan pääsee matalalla kynnyksellä. Sivupestinä mulla on vielä yhdenvertaisuus- ja esteettömyysvastaavuus. Odotan innolla, mitä tuleva hallitusvuosi tuo tullessaan!

 


Aleksi Elo Dean, varajäsen ja klubihuonevastaava

Terve! Olen Aleksi, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Ikää löytyy 22 vuotta ja toimin tänä vuonna Sosklubin huonevastaavana sekä toisena Indexin vuosijuhlavastaavista. Klubihuoneen tarjoilu ja siisteys sekä hallituksen päivystysvuorojen delegoiminen ovat päävastuuni. Viime hallituskaudella toimin tapahtuma- ja yhdenvertaisuusvastaavana, häirintäyhdyshenkilönä sekä Sosklubin 55+1 vuosijuhlavastaavana. Vapaa-ajallani tykkään urheilla ja viettää aikaa ystävieni kanssa.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top