Hallitus 2021

Sosiaalitieteiden klubin hallitus valitaan vuosittain demokraattisesti syyskokouksessa, joka pidetään perinteisesti loka-marraskuussa. Hallituslaisiksi voivat hakea ainejärjestön jäsenet. Tällä hetkellä hallituksessa on 13 jäsentä ja kaksi varajäsentä. Kokoukset ovat avoimia, ja jokainen on tervetullut seuraamaan kokousta. Hallituksen jäsenet löydät tältä sivulta, hallituksen ja jäsenten yhteystiedot löytyvät ”Yhteystiedot”- osiosta.

Iida Sarell, puheenjohtaja

Heippa kaikki! Mun nimi on Iida, opiskelen toista vuotta sosiaalitieteitä ja toimin tänä vuonna puheenjohtajana. Muutin Turkuun siis opintojen perässä kotikonnuilta Sastamalasta, mutta käyn siellä kuitenkin aika usein moikkaamassa läheisiäni ja totta kai kissaani Viliä. Vapaa-ajalla tykkään eniten viettää aikaa kavereiden kanssa tai harrastaa liikuntaa eri muodoissa. Usein mut voi myös löytää sohvalta vilttiin kääriytyneenä Disney+ ääreltä vollottamassa lapsuudenajan lempparipiirretyille.
Puheenjohtajana vastaan loppupeleissä hallituksen toiminnasta. Mulla on täysluotto kaikkiin meijän hallituslaisiin ja heijän tekemiseen, joten mun tehtävänä on varmistaa kokonaisuuden onnistuminen. Hoidan myös suurimman osan hallituksen byrokraattisista toimista ja valmistelen esityslistat viikoittaisiin kokouksiin.

Essi Hyytiäinen, varapuheenjohtaja ja häirintäyhdyshenkilö

Hei! Olen Essi, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Oon päämäärätietoinen oman elämäni Sanna Marin.  Hitaasti, mutta varmasti opiskelukaupunki Turku on saanut mua turkulaistumaan. Vapaa-aikaa vietän ystävien kanssa syvällisiä keskustellen tai nenä kiinni kirjassa.
Oon saanut kunnian olla tänä vuonna varapuheenjohtaja. Toimin pääasiassa puheenjohtajan oikeana ja vasempana kätenä, mutta autan ja tuen myös muuta hallitusta. Toimin myös toisena häirintäyhdyshenkilönä ja yhdenvertaisuusvastaavana yhdessä Sallan kanssa.

Maisa Aho, sihteeri, tuutorivastaava ja postivastaava

Moikka! Oon Maisa, 22-vuotias alunperin Helsingistä kotoisin oleva toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija. Mut voi bongata vapaa-ajalla tennispallojen perässä juoksemasta, koiratiktokkeja katsomasta tai pullakahvittelemasta.
Sihteerinä mun hommat pyörii pitkälti pöytäkirjojen ympärillä. Pidän siis kirjaa hallituksen kokouksista, joiden jälkeen kirjoitan pöytäkirjat puhtaaksi. Varmistan myös, että ne tarkistetaan ja allekirjoitetaan ja kun ne ovat valmiita, laitan ne arkistoon. Toimin myös hallituksen ja tuutoreiden välisenä linkkinä ja multa saa kysyä, jos tulee tuutorointiin liittyvää (tai mitä tahansa muutakaan) kysyttävää!

Amanda Kohmo, taloudenhoitaja ja haalarimerkkivastaava

Vuonna 2021 Teidän, arvon jäsenistön taloutta hoidan minä, Amanda Kohmo. Takaan teille, että rahat ovat turvassa ja konkurssisuunnitelmat tehtyinä! Elämäni vietän paitsi taloudenhoitajan pestiä kunnialla suorittaen, myös liikunnan, ystävien ja Marvelin parissa. Jos joillain teistä on MCU-teorioita, laittakaa minulle viestiä! Hyppäsin Turun sostieteilijöiden joukkoon 2020 syksyllä koronafuksina, ja avoimen väylän ansiosta minut löytää mitä luultavimmin kakkosvuoden kursseilta. Tavoite on suorittaa syksyllä -21 kandi, joten kaikki kanssamatkustajat ahoi! Upotaan yhdessä. ♥ Turun yliopiston identiteetistä huolimatta en asu Turussa, vaan matkustan Kauniaisten ja Turun väliä, joten olen aina valmis esittelykierrokselle!
Taloudenhoitajana vastaan Sosiaalitieteiden klubin rahaliikenteestä. Maksan laskut ja perin maksuja, seuraan tuloja ja pidän huolta kirjanpidosta. Vuoden lopussa teen tilinpäätöksen ja siirrän tehtävän seuraavalle. Haalarimerkkivastaavana olen vastuussa haalarimerkkien myynnistä ja suunnittelusta.

Salla Kalliorinne, viestintä- ja markkinointivastaava sekä häirintäyhdyshenkilö

Moikku! Mun nimi on Salla ja opiskelen nyt toista vuotta sosiaalitieteitä. Mun elämän pyhä kolminaisuus muodostuu suomiräpistä, ystävistä ja Antti Holmasta kaikissa olomuodoissaan. Haaveilen oman asunnon ostamisesta, ulkomailla asumisesta sekä edes yhden viherkasvin pitämisestä hengissä. Erityisosaamisaluettani on mahdollisimman hirveiden lyhenteiden ja lempinimien keksiminen ja käyttäminen sekä niiden tartuttaminen muihin ihmisiin.
Hallituksessa toimin tiedottajana sekä toisena yhdenvertaisuusvastaavana ja häirintäyhdyshenkilönä yhdessä meidän varapuheenjohtaja Essin kanssa. Tiedottajana mun tärkeimmät tehtävät ovat viikkomailien lähettäminen, sosiaalisten medioiden ylläpitäminen ja nettisivujen päivittäminen. Häirintäyhdyshenkilön ja yhdenvertaisuusvastaavan velvollisuus puolestaan on puuttua kaikenlaiseen syrjintään. Mikäli koette kiusaamista, häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua yliopistolla tai ainejärjestön tapahtumissa, meihin saa ja pitää olla matalalla kynnyksellä yhteydessä! Meillä on vaitiolovelvollisuus, joten keskustelut meidän kanssa on täysin luottamuksellisia.

Annamaria Suni, sosiaalityön koulutuspoliittinen vastaava ja Talentia-vastaava

Olen toisen vuoden sosiaalityön opiskelija ja toimin sosiaalityön kopona sekä Talentia-vastaavana. Oon turhan kova höpöttäjä, kofeiiniriippuvainen sekä loistava täyttämään kalenterin liian täyteen.  Omistan hevosen, joka vie kaiken ajan, rahat ja hermot. Mut tunnistaa yliopistolla vähän liian kovasta äänestä, sotkuisista hiuksista ja siitä, että oon aina se, joka menee luentosaliin viimisenä myöhässä. Rakastan uusiin ihmisiin tutustumista eli mulle saa aina tulla juttelemaan!
Talentia-vastaavana toimin linkkinä Talentian ja opiskelijoiden välillä, eli muhun voi aina ottaa yhteyttä, jos tulee jotain kysyttävää Talentiaan liittyen. Toimin myös kopona Ainon ja Maijun kanssa ja meihin voi ottaa aina yhteyttä kaikissa koulutuspoliittisissa asioissa (tai jotain sinnepäin olevasta asiasta)!

Maiju Laine, sosiaalitieteiden koulutuspoliittinen vastaava ja WOP-vastaava

Olen 23-vuotias ja opiskelen toista vuotta sosiaalitieteitä. Nautin pitkistä keskusteluista, jotka kanssani jostain syystä hyvin usein ajautuvat poliittisiksi… Tykkään myös liikkua luonnossa ja haaveilen Lapin vaelluksista.
Toimin Sosklubissa yhtenä kolmesta koposta eli koulutuspoliittisesta vastaavasta. Ainon ja Anskun kanssa hoidamme opiskelijoiden edunvalvontaa koskien opintoja ja opiskelua sekä viemme opiskelijoiden ääntä päätöksentekoon. Toimin myös klubin WOP-vastaavana eli Sosiologien Westermarck-seuran opiskelijatoiminnan vastaavana.

Aino Marjamaa, sosiaalitieteiden koulutuspoliittinen vastaava ja vallankumousagitaattori

Oon Aino, 22-vuotias tieteiden fuksi. Mä rakastan päiväunia ja politiikkaa, nimenomaan tossa järjestyksessä! Jos en oo (etä)luennolla, oon luultavasti jonkin järjestön kokouksessa tai postaamassa vihervasemmistolaisia infograafeja mun Instagramiin.
Toimin hallituksessa sosiaalitieteiden toisena koulutuspoliittisena vastaavana eli kopona. Me kopot hoidetaan opiskelijoiden opinto- ja koulutusasioiden edunvalvontaa ja toimitaan opiskelijoiden äänitorvena päätöksenteossa. Voit laittaa kopoille viestiä aina, kun mielen päällä on jotain opiskeluihin liittyvää – me ollaan täällä teitä varten!

Siiri Turunen, Index-vastaava ja kulttuurivastaava

Nimeni on Siiri Turunen ja aloitin syksyllä 2020 sosiaalitieteiden opinnot niin sanottuna koronafuksina. Olen 21-vuotias turkulaistunut nainen ja minut tunnetaan energisenä tehopakkauksena, joka puuhaa kaikkea vähän joka paikassa. Rakastan urheilua ja liikuntaa, joten minut usein löytääkin kuntosalilta, jäähallilta tai lenkkipolulta.
Toimin klubin hallituksessa Index- ja kulttuurivastaavana. Pöhisen siis kahdessa hallituksessa varmistaen, että tieto kulkee Indexin ja Sosiaalitieteiden klubin välillä. Indexissä toimin alumni- ja vuosijuhlavastaavana hoitaen pesteihin kuuluvat tehtävät kunnialla. Sosiaalitieteiden klubin kulttuurivastaavana järjestän myös jäsenistöllemme korkealuokkaisia kulttuurikokemuksia ja otan kaikki ideat kulttuuria koskien vastaan.

Muusa Marsala, SYY-vastaava ja ympäristötoimihenkilö

Moi! Mä oon Muusa ja oon ensimmäisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija sekä hallituksen 2021 jäsen. Mulla on ihana beagle nimeltä Ove ja tässä lista asioista, joista tykkään myös: kesä, talvi, Turku, maaseutu, meri, laskettelu, kävelyt, perhe, ystävät, viherkasvit, smoothiet ja kissanristiäiset!
Sosklubin hallituksessa toimin SYY-vastaavana ja ympäristövastaavana. Pidän siis huolen, että te pysytte Suomen yhteiskunta-alan ylioppilaat ry:n ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n jutuista ajan tasalla ja vastaan myös Sosklubin toiminnan ympäristöystävällisyydestä. Tää on meidän kaikkien koti, pidetään siitä huolta! ♥

Oona Jakonen, sosiaalipoliittinen-, hyvinvointi- ja liikuntavastaava sekä kansainvälisyysvastaava

Moikka! Mä oon Oona, ensimmäisen vuoden tieteiden opiskelija ja vuoden 2021 hallituksen sopo. Oon kaiken kofeiinipitoisen suurkuluttaja ja mun sydäntä lähellä on Turun kesäiset jokilaivat. ♥ Oon varmasti monelle uusi kasvo, mutta toivottavasti päästään tutustumaan toisiimme, kun olosuhteet helpottuvat!
Mun pestit ovat siis sopo eli sosiaalipoliittinen-, liikunta- ja hyvinvointivastaava sekä sopon pestin lisäksi oon myös kansainvälisyysvastaava. Sopona viestin jäsenistölle opiskelijoihin liittyvistä tiedotteista, kuten YTHS-laajennuksesta. Järkkäilen myös erilaisia hyvinvointi- ja liikuntatapahtumia. Kansainvälisyysvastaavana tehtäviini kuuluu meidän vaihtareiden huomioiminen – joita ei tosin kauheasti ole – sekä Indexin kansainvälisyystoiminnassa mukana oleminen. Eli mulla on aika monipuoliset pestit, joista tykkään itse todella paljon!

Jutta Honkanen, tapahtumavastaava ja toimikuntavastaava

Moi! Oon Jutta, ensimmäisen vuoden sosiaalityön opiskelija ja toinen meidän hallituksen tapahtumavastaavista. Koen olevani sosiaalinen ja menevä touhottaja, mutta myös omissa oloissani viihtyvä realityohjelmien suurkuluttaja. Mun menojalka haluaisi päästä jo pikkuhiljaa vipattamaan ja odotankin innolla, että päästään kunnolla järjestämään tapahtumia!
Toisena meidän hallituksen tapahtumavastaavista saan huolehtia hauskanpidosta järjestämällä erilaisia tapahtumia. Itse menosta ja meiningistä nauttivana on ihanaa olla järjestämässä kaikenlaista kivaa meidän ainejärjestössä! Mun tehtäviin kuuluu myös toimikuntavastaavan pesti, joten osallistun myös esimerkiksi vuosijuhlien ja pikkujoulujen järjestämiseen!

Miia Vesalainen, tapahtumavastaava ja lippu-upseeri

Moikka! Mä oon Miia, sarkastisella huumorintajulla varustettu 21-vuotias nuori nainen. Rakkain harrastukseni on liian pitkien yö- ja päiväunien nukkuminen, joiden ohella koitan suoriutua sosiaalityön ensimmäisen vuoden opinnoistani. Muuten vapaa-aikaani vietän muun muassa salilla jumpaten, neuloosista kärsien sekä Marimekon nettisivuja hieman turhan usein selaten. Lempihedelmäni on granaattiomena, pahin arkipäiväinen viholliseni biojäteroskiksen tyhjentäminen ja lempiohjelmani Moderni perhe.
Hieman lyhyeksi jääneen fuksisyksyn aikana löysimme juhlisparini Honkasen kanssa yhteisen sävelen niin tanssilattialla kuin muutenki, joten päätimme hakea yhdessä tapahtumavastaaviksi. Pidän kovasti peukkuja pystyssä, että pääsemme järjestämään teille kaikkea kivaa myös paikan päällä, mutta toistaiseksi nähdään Zoomissa! Olen myös lippu-upseeri, joten minut voi bongata Sosiaalitieteiden klubin lipun kanssa lippukulkueissa.

Oona Kuoppa, varajäsen, excursiovastaava ja boomboxmestari

Moikka kaikki! Mun nimi on Oona ja olen 20-vuotias nuori nainen. Pääsin sostieteilijöiden joukkoon syksyllä 2020. Avoimen väylän ansiosta mut löytää kuitenkin todennäköisemmin kakkosvuoden kursseilta. Oon myös turkulainen henkeen ja vereen. Entisenä balleriinana rakastan urheilua, ja mut löytääkin vapaa-ajalla useimmiten kuntosalilta tai padel-hallilta. Oon tosi järjestelmällinen ihminen ja super perfektionisti, mutta näiden lisäksi myös kunnon ilopilleri.
Hallituksessa toimin varajäsenenä, excursiovastaavana ja boomboxmestarina. Autan muita hallituksen jäseniä parhaani mukaan eri askareissa. Excursiovastaavan hommiin kuuluu esimerkiksi matkan järkkääminen, joka toivottavasti jossain kohtaa päästään järjestämään. Boomboxmestarina pidän huolen, että meidän bileissä soi parhaat musat ja tanssimista ei halua vielä aamullakaan lopettaa!