Kutsu Sosiaalitieteiden klubin sääntömääräiseen kevätkokoukseen 18.3.2024

Hyvä Sosiaalitieteiden Klubi ry:n jäsen,

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 18.3.2024 klo 18 alkaen. Kokous järjestetään Publicumilla (Assistentinkatu 7, 20500 Turku) salissa Pub4. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta kokous voi alkaa ajallaan!

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli vuoden 2023 toiminnantarkastajat esittelevät lausuntonsa ja käsitellään edellistä toimikautta koskevat asiat, jotka ovat seuraavanlaiset:

  1. Toimintakertomuksen 2023 vahvistaminen
  2. Tilinpäätöksen 2023 vahvistaminen
  3. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen toimikauden 2023 hallitukselle

Kokouksessa käsitellään myös uudet hyvän vaalitavan periaatteet ja hyväksytään niiden käyttöönotto.

Sinun on oltava Sosiaalitieteiden Klubin jäsen äänestääksesi kokouksessa. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimesi, kotipaikkakuntasi ja opintojen aloitusvuotesi yhdistyksen sihteerille Oscar Winbergille (oscar.l.winberg[a]utu.fi). Ollaksesi äänioikeutettu kevätkokouksessa lähetä viesti viimeistään keskiviikkona 13.3.2024.

Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etänä. Valtakirjalla on mahdollista äänestää vain paikan päällä. Myös valtakirjalla valtuuttavan tulee olla Sosiaalitieteiden Klubin jäsen ja valtakirjat  tarkistetaan paikalle saapuessa. Valtakirja toimitetaan yhdistyksen sihteerille joko paperisena kokoukseen saapuessa tai hyvissä ajoin ennen kokouksen alkua sähköpostitse osoitteeseen: oscar.l.winberg[a]utu.fi

Liitteinä vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös, toiminnantarkastuskertomus, kokouksen kutsu ja esityslista, hyvän vaalimenettelyn periaatteet sekä valtakirjapohja.

Nähdään kevätkokouksessa!

Sosiaalitieteiden Klubin hallituksen puolesta,

Karoliina Koski ja Hanna Kivari,

Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja,

Sosiaalitieteiden Klubi ry

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top