Kutsu Sosiaalitieteiden klubin sääntömääräiseen kevätkokoukseen 24.3.2021

Arvoisa Sosiaalitieteiden klubi ry:n jäsen,
Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 24.3. klo 18 alkaen. Kokous järjestetään Mauno Koivisto -salissa (Pub1), mutta koronapandemian ja vallitsevien henkilörajoitusten johdosta suosittelemme jäsenistöllemme erittäin vahvasti etäosallistumista Zoom-sovelluksen välityksellä.
Kevätkokouksessa viime vuoden toiminnantarkastajat esittelevät tarkastuksensa tulokset ja kokouksessa käsitellään edellistä toimikautta koskevat asiat, jotka ovat seuraavanlaiset:
1. Tilinpäätöksen vahvistaminen
2. Toimintakertomuksen vahvistaminen
3. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen edellisen toimikauden hallitukselle
4. Toisen ja kolmannen varajäsenen paikan täydentäminen
Hallituksessamme on kaksi vapaata varajäsenen paikkaa, jotka mielellämme täyttäisimme innokkailla toimijoilla. Jotta voit asettua ehdolle tai tarvittaessa äänestää, tulee sinun olla Sosiaalitieteiden klubi ry:n jäsen. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimesi, kotipaikkakuntasi ja opintojen aloitusvuotesi varapuheenjohtaja Essi Hyytiäiselle (essi.m.hyytiainen[a]utu.fi) viimeistään 23.3.2021. Valtakirjalla on mahdollista äänestää vain paikanpäällä. Myös valtakirjalla valtuuttavan tulee olla Sosiaalitieteiden klubin jäsen ja myös valtakirjat tarkistetaan paikalle saapuessa. Mikäli haluat äänestää valtakirjalla ja täten olla kokouksessa paikanpäällä, olethan etukäteen yhteydessä allekirjoittaneeseen 23.3.2021 mennessä, jotta rajoituksia pystytään noudattamaan ja turvavälejä säilyttämään.
Jos jostain syystä et pääse paikalle kokoukseen, mutta haluat silti asettua ehdolle varajäsenen pestiin, voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen hallitukselle (sosiaalitieteidenklubi[a]utu.fi) tai puheenjohtaja Iida Sarellille (iida.s.sarell[a]utu.fi). Hakemus luetaan kokouksessa.
Etäosallistujilta tarkastamme henkilöllisyyden ennen kokousta, mikä tarkoittaa kameran päälle laittamista ja oman nimen kertomista. Muuten kokouksessa saa olla ilman kameraa ja mikki mykistettynä.
Kokouksen Zoom-linkki ja salasana löytyvät sähköpostista.
Lämpimästi tervetuloa!
Sosiaalitieteiden klubin hallituksen puolesta, Iida Sarell Puheenjohtaja
Esityslista
 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen järjestäytyminen
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja toiminnantarkastajien lausunnon esittely
 6. Vuoden 2020 toimintakertomuksen vahvistaminen
 7. Vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen
 8. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2020 hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 9. Toisen ja kolmannen varajäsenen valinta
 10. Muut esille tulevat asiat
 11. Kokouksen päättäminen

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top