Kutsu Sosiaalitieteiden klubin sääntömääräiseen syyskokoukseen 18.11.2020

Hyvä Sosiaalitieteiden klubi ry:n jäsen,

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 18.11. klo 17 alkaen. Kokous pidetään salissa Pub 2, huomioi ilmoittautuminen sekä etämahdollisuus myöhemmin kutsussa! Saavuthan paikalle ajoissa  Publicumille tai Zoomiin, jotta kokous voi alkaa ajallaan. Huomioithan vallitsevan koronatilanteen ja jäät oireisena kotiin. Syyskokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio toimikaudelle 2021 (löytyvät sähköpostissa lähetetyn kutsun liitteenä) sekä valitaan hallitus ja muut toimijat vuodelle 2021.

Halutessasi asettua ehdolle tai käyttää ääntäsi, sinun on oltava Sosiaalitieteiden klubin jäsen. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimesi, kotipaikkakuntasi ja opintojen aloitusvuotesi varapuheenjohtaja Emmi Lundánille (emmi.a.lundan@utu.fi) viimeistään 17.11., jotta tiedot ehtivät päivittyä jäsenrekisteriin. Valtakirjalla on mahdollista äänestää vain paikanpäällä. Myös valtakirjalla valtuuttavan tulee olla Sosiaalitieteiden klubin jäsen ja myös valtakirjat tarkistetaan paikalle saapuessa.

Tänä vuonna osallistuminen syyskokoukseen on mahdollista myös etänä Zoomin välityksellä. Jokaisen osallistujan henkilöllisyys tarkistetaan ennen kokouksen alkamista laittamalla kamera päälle sekä ilmoittamalla oman nimensä. Muuten kamera sekä mikki saa olla mykistettynä. Yliopiston asettaman rajoituksen vuoksi saliin mahtuu vain 25 osallistujaa, joista vähintään kaksi on nykyisen hallituksen edustajia (puheenjohtaja sekä sihteeri). Järjestämme ilmoittautumisen syyskokoukseen, jotta saamme varmistettua turvatoimet sekä saamme osallistujien yhteystiedot talteen. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat he, jotka aikovat hakea hallitukseen.

Linkki ilmoittautumiseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP5HDNpRTPHUD1Pd2mWnmYzRGMNdrB9zJ2_-NTp3M_jxG4gw/viewform?usp=sf_link. Linkki Zoomiin: https://utu.zoom.us/j/62217016403, Meeting ID: 622 1701 6403, Passcode: Soossi2021

Jos jostain syystä et pääse osallistumaan kokoukseen, mutta haluat asettua ehdolle, voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja haettavan pestin hallitukselle (sosiaalitieteidenklubi@utu.fi) tai suoraan puheenjohtaja Jenni Mäkisalolle (jenni.j.makisalo@utu.fi). Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 18.11. klo 16.00. Ilmoita hakemuksessasi nimesi, yhteystietosi sekä haettava pesti. Kirjaa myös perustelut sekä mahdollinen aiempi kokemus. Hakemuksen tekemiseen voi kysyä neuvoja edellä mainituista sähköpostiosotteista.

Muista myös kalasteluilta torstaina 12.11. klo 18 alkaen! Kysymyksiä pesteistä voi myös lähettää Instagramissa tai sähköpostilla koko hallitukselle tai suoraan asianomaisille.

Nähdään syyskokouksessa!

Sosiaalitieteiden klubi ry:n hallituksen puolesta

Jenni Mäkisalo
Puheenjohtaja

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top