Kutsu Sosiaalitieteiden klubi ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 15.11.2022

Arvoisa Sosiaalitieteiden klubi ry:n jäsen, 

Tervetuloa syyskokoukseen tiistaina 15.11.2022 klo 18 alkaen. Kokous järjestetään Mauno Koivisto -salissa (Pub1) osoitteessa Assistentinkatu 7, 20014 Turun yliopisto, 20500 Turku.

Asialistalla sääntömääräiset syyskokouksen asiat.

Sinun on oltava Sosiaalitieteiden klubi ry:n jäsen asettuaksesi ehdolle tai äänestääksesi kokouksessa. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimesi, kotipaikkakuntasi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja opintojen aloitusvuotesi varapuheenjohtaja Oona Kuopalle (oona.m.kuoppa@utu.fi).

Mikäli et pääse osallistumaan kokoukseen, mutta haluat asettua ehdolle, voit lähettää vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi hallitukselle (sosiaalitieteidenklubi@utu.fi) tai suoraan puheenjohtajalle Roosa Kestille (roosa.k.kesti@utu.fi). Esittelyn tulee olla lähetettynä viimeistään 15.11. klo. 16. Ilmoita esittelyssä nimesi, yhteystietosi sekä mitä tehtävää haet. Kirjaa esittelyyn myös perustelut sekä mahdollinen aiempi kokemus.

Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etänä. Sääntöjen mukaan “ Äänioikeutettu henkilö voi luovuttaa äänensä valtakirjalla toiselle äänioikeutetulle henkilölle. Valtakirja koskee aina vain yhtä kokousta. Yhdellä äänioikeutetulla henkilöllä voi olla käytettävissään maksimissaan yksi (1) ääni omansa lisäksi.” Valtakirjat tarkastetaan kokouksen alussa. Valtakirjat voi lähettää ennakkoon hallituksen sihteerille Iida Sorsalle iida.h.sorsa@utu.fi.

Lähtekää rohkeasti hallitukseen mukaan. Hallituksen kalasteluilta järjestetään marraskuun alussa. Lisätietoja instagramissa sekä facebookissa. Mikäli hallitustoiminnasta tai kokouksesta on kysyttävää, olkaa yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse!

Lämpimästi tervetuloa! 

Sosiaalitieteiden klubin hallituksen puolesta, 

Roosa Kesti

Puheenjohtaja 

+358 40 969 5959

roosa.k.kesti@utu.fi

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top