Kutsu Sosiaalitieteiden klubi ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen 13.9.2022

Arvoisa Sosiaalitieteiden klubi ry:n jäsen, 

Tervetuloa ylimääräiseen vuosikokoukseen tiistaina 13.9.2022 klo 18 alkaen. Kokous  järjestetään Mauno Koivisto -salissa (Pub1).

Ylimääräisessä kokouksessa valitaan hallitukselle yksi uusi jäsen sekä tarvittaessa 1-2 varajäsentä. Tarkoituksena, että hallitusta täydennetään maksimimäärään.

Sinun on oltava Sosiaalitieteiden klubin jäsen asettuaksesi ehdolle tai äänestääksesi kokouksessa. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimesi, kotipaikkakuntasi ja opintojen aloitusvuotesi varapuheenjohtaja Oona Kuopalle (oona.m.kuoppa@utu.fi).

Mikäli et pääse osallistumaan kokoukseen, mutta haluat asettua ehdolle, voit lähettää vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi hallitukselle (sosiaalitieteidenklubi@utu.fi) tai suoraan puheenjohtajalle Roosa Kestille (roosa.k.kesti@utu.fi). Esittelyn tulee olla lähetettynä viimeistään 13.9. klo 16. Ilmoita esittelyssä nimesi, yhteystietosi sekä haetko jäsenen vai varajäsenen paikka. Kirjaa esittelyyn myös perustelut sekä mahdollinen aiempi kokemus.

Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etänä. Sääntöjen mukaan “Äänioikeutettu henkilö voi luovuttaa äänensä valtakirjalla toiselle äänioikeutetulle henkilölle. Valtakirja koskee aina vain yhtä kokousta. Yhdellä äänioikeutetulla henkilöllä voi olla käytettävissään maksimissaan yksi (1) ääni omansa lisäksi.” Valtakirjat tarkastetaan kokouksen alussa. Valtakirjat voi lähettää ennakkoon hallituksen sihteerille Iida Sorsalle iida.h.sorsa@utu.fi.

Lähtekää rohkeasti hallitukseen mukaan. Nyt on oiva hetki tulla kokeilemaan toimintaa, sillä kausi kestää vain vuodenvaihteeseen saakka. Mikäli hallitustoiminnasta tai kokouksesta on kysyttävää, olkaa yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse!

Lämpimästi tervetuloa! 

Sosiaalitieteiden klubin hallituksen puolesta, 

Roosa Kesti

Puheenjohtaja 

+358 40 969 5959

roosa.k.kesti@utu.fi

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top