Sosiaalitieteiden klubi ry:n aiempaa suurempien tapahtumien osallistumismaksujen takana tulevat vuosijuhlat

Viime aikoina jäsenistön keskuudessa on herännyt keskustelua Sosiaalitieteiden klubi ry:n tapahtumien osallistumismaksujen suuruudesta. Yhdistyksen hallitus on tietoisesti asettanut loppuvuoden 2021 tapahtumien osallistujamaksut hieman aiempaa suuremmiksi. Syynä tähän on tulevat vuosijuhlat, joita yhdistys järjestää viiden vuoden välein. 

Sosiaalitieteiden klubi ry:n 55. vuosijuhlia juhlitaan tulevana keväänä VPK-talolla. Maaliskuun alussa järjestettävät juhlat tulevat olemaan yhdistykselle suuri ponnistus ja juhlat vaativat erityisesti taloudellisia resursseja. Koronaviruspandemia on kurittanut yhdistystä ja erityisesti kevään 2021 osalta yhdistyksen tuotot ovat jääneet hyvin alhaisiksi. 

“Haluamme mahdollistaa yhdistykselle vakaan taloudellisen tilanteen vuosijuhlia varten, jotta jokaisella jäsenellämme olisi aito mahdollisuus ja riittävät taloudelliset resurssit osallistua vuosijuhlillemme. Vuosijuhlien illalliskortin hinta halutaan pitää mahdollisimman maltillisena ja taloudellista puskuria pyritään kerryttämään jo nyt”, kommentoi yhdistyksen puheenjohtaja Iida Sarell. 

“Tavoitteena on järjestää unohtumattomat ja arvokkaat vuosijuhlat. Vuosijuhlien suunnittelukin on jo aloitettu hyvissä ajoin. Meidän jäsenille vuosijuhlat ovat yleensä once in a lifetime -kokemus, joten haluamme todella panostaa näihin juhliin. Vuosijuhlat eivät synny tyhjästä ilman taloudellisia resursseja ja ottaen huomioon yritysten vaikean tilanteen, ei varainhankinta tule olemaan helppoa“, yhdistyksen vuosijuhlavastaava Siiri Turunen avaa tilannetta. 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top